آیت‌الله جوادی‌آملی: مسئولان تلاش کنند مردم محترمانه و آبرومندانه زندگی کنند/ رئیس‌جمهوری: بنای دولت تعامل با دنیاست

حضرت آیت‌الله العظمی جوادی‌آملی گفتند: «مسئولان باید همت بلند داشته باشند و بدانند که مدیریت و اقتصاد یک کار علمی است، باید همه تلاش کنند که مردم محترمانه و آبرومندانه زندگی کنند.»

رئیس‌جمهوری با تاکید بر ضرورت افزایش و بهبود روابط بین‌المللی ایران گفت: «دولت از ابتدا اصل را بر تعامل با دنیا به ویژه همسایگان گذاشته است.»

آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی روز جمعه در دیدار با آیت‌الله جوادی‌آملی از مراجع تقلید در قم با اشاره به تلاش دولت برای کاهش مشکلات معیشتی افزود: «با استفاده از تمام ظرفیت‌های کشور باید این مشکلات کاهش یابد.»

او اضافه کرد: «در چند ماه کار دولت جدید بین ۳۰ تا ۴۰درصد صادرات به کشورهای همسایه افزایش یافته است.»

رئیس‌جمهوری خاطرنشان کرد: «کشورهای همسایه طالب محصولات کشاورزی و صنعتی ایران هستند و فقط باید درست ارایه شود.»

او در ادامه به واکسیناسیون گسترده مردم در برابر بیماری کرونا در این چند ماه اشاره کرد و افزود: «در شروع کار دولت جدید روزانه ۷۰۰خانواده داغدار می‌شدند، بحمدالله شرایط کنونی با واکسیناسیون بسیار مطلوب شده است.»

او اظهار داشت: «با مناسب‌شدن شرایط کشور درخصوص بیماری کرونا مدارس و دانشگاه‌ها به صورت حضوری فعالیت خود را از سر گرفتند.»

مسئولان تلاش کنند مردم محترمانه و آبرومندانه زندگی کنند

به گزارش شفقنا، مرجع تقلید شیعیان در دیدار حجت‌الاسلام‌والمسلمین رئیسی بیان داشتند: «خداوند مردم را «کریم» آفرید؛ «وَ لَقَدْ کَرَّمْنا بَنِی آدَمَ»، روی این اصل کشور را کمیته امدادی اداره‌کردن برخلاف فرهنگ خلقت است. انسان همانند حیوان نیست که صرفا به دنبال سیرکردن شکم خود باشد. خداوند انسان را با کرامت خلق کرد و دستور داد کرامت انسان محفوظ باشد.»

ایشان ادامه دادند: «به دلیل همین تاکید اسلام بر حفظ کرامت انسان است که مزدوری در اسلام نهی نشده است. علما این نهی را حمل بر کراهت کرده‌اند، اما برخی از کراهت بالاتر نیز گفته‌اند. سفارش اسلام این است که شما باید کنار سفره خود بنشینید. پیامبر(ص) دست کارگری را بوسید که برای خود کار می‌کرد، نه اینکه فردی که برای دیگری کار می‌کند.»

آیت‌الله جوادی‌آملی تاکید کردند: «مسئولان باید همت بلند داشته باشند و بدانند که مدیریت و اقتصاد یک کار علمی است. باید همه تلاش کنند که مردم محترمانه و آبرومندانه زندگی کنند، چراکه فقر به معنای نداشتن و نداری نیست. اسلام به شخص ندار، فقیر نمی‌گوید! در فرهنگ اسلام، فقیر کسی است که ستون فقراتش شکسته است، چنین فردی به هیچ کس اعتماد نخواهد کرد. در بیان قرآن، اقتصاد عامل قیام و ایستادگی جامعه است اگر اقتصاد خراب باشد و ستون‌فقرات جامعه مشکل داشته باشد، مجبور خواهد بود به دیگران باج بدهد.»

ایشان با تاکید بر لزوم خودکفایی کشور در عرصه‌های مختلف ابراز داشتند: «ما هرگز در را به روی خود نمی‌بندیم. ما با کسی قهر نیستیم و با همه کشورها تعامل می‌کنیم. آنها نیز باید مودب باشند و ادب را در مقابل ما رعایت کنند. اما ما پس از دست دادن با آنها، باید انگشتان خود را بشماریم، این معنای استقلال است.»

مرجع تقلید شیعیان خاطرنشان کردند: «توسعه در کار و تولید باید مورد توجه جدی قرار بگیرد، کشور این ظرفیت را دارد، باید تولیدکنندگان تشویق شوند و دولت هم آنها را هدایت و مراقبت کند.»

ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید
ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

از اینکه دیدگاه خود رو با ما در میان گذاشتید، خرسندیم.