چه بخوریم تا کرونا نگیریم
مصرف ویتامین های گروه C، Eو D می تواند به بدن کمک کند تا مقاومت خود را در برابر ویروس کرونا بالا ببرد.
شهروند آنلاین – اگر از آن دست کسانی هستید که از کرونا به شدت واهمه دارید و مدام به دنبال راهی برای دور شدن بیشتر از این ویروس هستید حتما ویتانینهایC ،D و E را در سبد غذایی خود قرار دهید.
ماسک زدن و رعایت فاصله اجتماعی از مهمترین اقداماتی است که می تواند افراد را از ابتلا به کرونا دور کند اما در این میان رعایت برخی توصیههای تغذیهای در کنار موارد ذکر شده میتواند در پیشگیری از ابتلا به کووید-۱۹ مؤثر باشد.
کارشناسان تغذیه معتقدند مصرف برخی از مواد غذایی می تواند در کاهش بیماری های تنفسی و کرونا موثر باشد
*مصرف روزانه سه واحد از گروه سبزیها (به جز سبزیهای نشاستهای) و حداقل ۲ واحد میوه
*مصرف روزانه سبزی یا سالاد با آب لیموی ترش یا آب نارنج تازه
*پرهیز از مصرف سوسیس، کالباس و سایر غذاهای چرب و سنگین
*مصرف هویج و کدو حلوایی در غذاهای روزانه
*استفاده از منابع پروتئینی همچون حبوبات و تخممرغ در غذاهای روزانه
*مصرف پیاز خام بههمراه غذا
*خودداری از مصرف غذاهای نیمپز مانند تخم مرغ عسلی
گفتنی است کمبود دریافت غذایی و کمبود ویتامینهایی همچون C ،D و E احتمال ابتلا به بیماریهای مختلف همچون بیماریهای تنفسی و کرونا را افزایش میدهد.