مرگ یک نفر در یزد بر اثر تب کریمه کنگو
به گفته رئیس گروه بیماریهای غیر واگیر استان یزد، این بیمار چند روز در بیمارستان بستری بود
دکتر مینو سپهر یکشنبه شب در این باره افزود: شهروندان حتما گوشت خریداری شده را به مدت ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری کرده و پس از آن با دستکش قطعهبندی و مصرف کنند.
به گزارش شهروند آنلاین؛ رئیس گروه بیماریهای غیر واگیر مرکز بهداشت استان یزد اظهار کرد: بیماری تب خونریزیدهنده کریمه کنگو، یک بیماری ویروسی است که در اثر گزش نوعی کنه منتقل میشود.
سپهر ادامه داد: این بیماری یک بیماری مشترک بین انسان و حیوان است که هر ساله با فرا رسیدن فصل گرما بیماری تب کریمه کنگو یا همان تب خونریزی دهنده هم شیوع پیدا می کند.
سردرد، تب بالا، کمردرد شدید و درد مفاصل و عضلات، دل درد، اسهال، استفراغ، قرمزی چشم و خونریزی از علائم بیماری تب کریمه کنگو است./ایرنا
//انتهای پیام