نکاتی درباره غذای نذری

کارشناس تغذیه شهرستان کرمانشاه گفت : با توجه به توزیع نذری در ایام محرم، به دلیل گرمای هوا امکان فاسد شدن مواد غذایی وجود دارد و نباید مدت طولانی در هوای آزاد بماند.

به گزارش شهروند آنلاین،لیلا رضا زاده، کارشناس تغذیه شهرستان کرمانشاه گفت : غذای پخته و خام از همدیگر جدا نگهداری شود اگر سالاد یا سبزی همراه غذا داده می‌شود باید در بسته بندی جدا باشد.

او گفت: بهتر است به علت گرمای هوا از سبزیجات پخته استفاده شود.

کارشناس تغذیه شهرستان کرمانشاه بیان کرد: برای بسته بندی غذا باید از ظروف گیاهی استفاده شود.

رضا زاده بیان داشت: برای نوشیدنی‌های داغ از ظروف پلاستیکی شفاف به هیچ عنوان استفاده نشود، زیرا باعث آزاد شدن مواد شیمیایی آن می‌شود.

او بابیان اینکه باقی مانده غذا‌ها باید در یخچال نگهداری شود افزود: غذا‌های پخته شده تا دو روز در یخچال قابل مصرف است ./باشگاه خبرنگاران جوان

انتهای پیام

ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید
ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

از اینکه دیدگاه خود رو با ما در میان گذاشتید، خرسندیم.