ادعای مجدد: ایران برای سردرگمی در انتخابات آمریکا تلاش می کند

​​​​​​​ ایران: هدف اظهارات مقامات امنیتی، تضعیف اعتماد رأی‌دهندگان آمریکایی است

دیشب بار دیگر ، ایران و روسیه از سوی آمریکا به دخالت در انتخابات این کشور متهم شدند

شهروند آنلاین : دیشب بار دیگر ، ایران و روسیه از سوی آمریکا به دخالت در انتخابات  این کشور متهم شدند. دستبرد سایبری به داده‌های انتخاباتی رای‌دهندگان آمریکایی و انتشار اخبار جعلی به منظور ایجاد سردرگمی از اجزای این دخالت عنوان شده است.

ایران در واکنش به اتهام مداخله در انتخابات آمریکا، متقابلا آمریکا را به دخالت در انتخابات دیگر کشورها متهم کرده است. علیرضا میریوسفی، سخنگوی هیات نمایندگی ایران در سازمان ملل چهارشنبه شب در پاسخ به اظهارات دو مقام امنیتی آمریکا، هدف اتهامات یادشده را “تضعیف اعتماد رأی‌دهندگان به امنیت انتخاباتی آمریکا” عنوان کرد. او گفت: «جهان شاهد تلاش‌های عمومی ناامیدانه آمریکا برای زیر سوال بردن نتیجه انتخابات ریاست جمهوری خود در بالاترین سطح است.»

میریوسفی افزود، این اتهامات چیزی جز سناریوی دیگری برای تضعیف اعتماد رای‌دهندگان آمریکایی به امنیت انتخابات نبوده و واهی است.»

این اولین بار نیست که مقام‌های آمریکایی در باره “خطر دخالت کشورهایی مانند ایران، روسیه و چین در انتخابات ریاست جمهوری سوم نوامبر” هشدار می‌دهند.

در اواسط مرداد گذشته نیز ویلیام اوانینا، رئیس مرکز ملی ضد جاسوسی آمریکا با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که روسیه ، چین و ایران با انتشار اخبار جعلی و اطلاعات غلط می‌خواهند بر رای‌دهندگان آمریکایی تاثیر بگذارند، اختلاف و تفرقه را بیشتر کنند و حس بی‌اعتمادی در میان آمریکایی‌ها به دموکراتیک بودن روند انتخابات ایجاد کنند.

   سناریوی امریکایی ها اینبار چیست؟

دیشب جان راتکلیف، هماهنگ‌کننده نهادهای امنیتی آمریکا و کریستوفر ری، مدیر پلیس امنیت داخلی آمریکا (اف‌بی‌آی) به طور مشترک در کنفرانس مطبوعاتی زنده حاضر شدند تا با خبرنگاران و مردم آمریکا در باره جزئیات “دخالت ایران و روسیه در انتخابات ریاست جمهوری” سخن بگویند. این انتخابات قرار است روز سوم نوامبر (۱۳ آبان)  برگزار شود.

به گفته این دو مقام امنیتی آمریکا، ایران از جمله در تلاش ارسال میل‌های حاوی پیام‌های مرعوب‌کننده به رأی‌دهندگان حامی حزب دموکرات در چندین ایالت آمریکا بوده است. این میل‌ها به خصوص به رأی‌دهندگان در دو ایالت فلوریدا و پنسیلوانیا ارسال شده، یعنی دو ایالتی که در آن‌ها رقابتی سخت میان دو نامزد انتخابات ریاست جمهوری در جریان است.

مدیر اف‌بی‌آی با اشاره به این که ایران برای رد گم کردن، میل‌ها را به دروغ به اسم  گروه راست افراطی پراد بویز (Proud Boys) ارسال کرده، افزود: «در این میل‌ها از رأی‌دهندگان خواسته شده که به نفع دونالد ترامپ رأی دهند وگرنه به سراغشان خواهند آمد.»

برای ارسال میل‌ها از داده‌های موجود در فهرست‌های انتخاباتی حوزه‌های مختلف استفاده شده است.

دو مقام امنیتی آمریکا اشاره‌ای به این موضوع نکردند که دستبرد به داده‌های فهرست‌های انتخاباتی چه ابعادی داشته است.

راتکلیف هم در ادامه به انتشار ویدئویی از سوی ایران اشاره کرد که در آن ادعا می‌شود ممکن  است برگه انتخاباتی جعلی تحویل داده شود، نه تنها در خود آمریکا که در خارج از این کشور. او در باره “فعالیت‌های دخالت‌گرانه روسیه” هم گفت که گرچه موارد مشابه‌ای در رابطه با این کشور دیده نشده، “ولی اطمینان داریم که روسیه مثل سال ۲۰۱۶ در پی دسترسی به داده‌های رأی‌دهندگان است.”

ری، مدیر اف‌بی‌آی، سپس با بیان  این که “هدف اقدامات ایران و روسیه ایجاد سردرگمی، ناآرامی‌های اجتماعی و ضربه‌زدن به وجهه و آرای دونالد ترامپ” است.

ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید
ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

از اینکه دیدگاه خود رو با ما در میان گذاشتید، خرسندیم.