با محافظ کبد در فصول سرد سال آشنا شوید

در دوران باستان از چغندر برای تصفیه‌ خون و بهبود افرادی که آسیب‌پذیر بودند استفاده می‌شد

چغندر حاوی پتاسیم بوده و برای تنظیم فشار خون فوق‌العاده است. این سبزی باعث کاهش کلسترول بد خون (LDL) می‌شود.

به گزارش شهروند آنلاین؛ میزان بالای فیبر، منیزیم، فسفر، اسید فولیک و ویتامین‌های A ،B و C این سبزی را به یک گنجینه‌ کم نظیر تبدیل کرده است. بنابراین توصیه می‌شود برای تصفیه‌ خون و برطرف کردن مواد سمی از مصرف چغندر غافل نشوید.

مصرف چغندر برای مراقبت بیشتر از کبد

چغندر سرشار از بتاکاروتن، کاروتنوئیدها و فلاونوئیدها است که همگی آنتی‌ اکسیدان‌های قوی محسوب می‌شوند. به طور کلی سبزیجات و میوه‌های رنگی بیشترین میزان آنتی‌ اکسیدان‌ها را دارا هستند.

هر ماده‌ غذایی حاوی این ترکیبات مغذی برای تصفیه و تمیزی کبد مؤثر بوده و بخصوص برای افرادی که از کبد چرب رنج می‌برند مفید است. مصرف آنتی‌ اکسیدان‌ها باعث کاهش چشمگیر میزان چربی کبد و التهاب آن می‌شود.

این بهبودی ویژه مربوط به وجود نوعی از آنتی‌ اکسیدان ها به نام «بتالائین» است که قدرت زیادی داشته و برای پیشگیری از پیری بسیار مؤثر است. برای جذب هر چه بیشتر این آنتی اکسیدان‌ها حتماً به چغندر اعتماد کنید چون سرشار از این ترکیبات مغذی است./بهداشت نیوز

//انتهای پیام

ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید
ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

از اینکه دیدگاه خود رو با ما در میان گذاشتید، خرسندیم.