با مصرف این غذاها به زوال عقل سلام میدهید
تحقیقات جدید نشان میدهد مصرف برخی از گوشتها خطر ابتلا به زوال عقل را افزایش میدهند
در نقطه مقابل، خوردن برخی دیگر انواع پروتئین حیوانی این خطر را کاهش میدهند.
به گزارش شهروند آنلاین؛ نتایج یک مطالعه جدید نشان میدهد یک بار مصرف گوشتهای فرآوری شده مانند بیکن در روز خطر ابتلا به زوال عقل را تا ۴۴ درصد افزایش میدهد.
در واقع این مطالعات نشان داد خوردن تنها ۲۵ گرم گوشت فرآوری شده در روز با افزایش خطر زوال عقل مرتبط است. به گفته محققان، گوشتهای فرآوری شده رایج عبارتند از سوسیس، بیکن، سالامی، کالباس و گوشت خشک و دودی شده.
از نظر علم تغذیه، گوشت فرآوری شده به هر نوع پروتئین حیوانی اطلاق میشود که به صورت تازه فروخته نشده و با فرآوری از جمله پخت، نمک زدن و دود کردن دارای ماندگاری میشود. با این حال، باید توجه داشت که مصرف همه نوع گوشتها در این زمینه بد نیستند. مطالعات فوق نشان داد خطر ابتلا به زوال عقل در افرادی که روزانه ۵۰ گرم گوشت قرمز فرآوری نشده و تازه از جمله مصرف میکردند، ۱۹ درصد کاهش یافت.
زوال عقل از هر ۱۲ نفر فرد بالای ۶۰ سال یک نفر را تحت تاثیر قرار میدهد و آلزایمر شایعترین شکل آن است که حدود ۶۰ درصد موارد را تشکیل میدهد. هویفنگ ژانگ، نویسنده اول این مطالعه، در رابطه با یافتههای خود گفت: در سرتاسر جهان، شیوع زوال عقل در حال افزایش است و رژیم غذایی به عنوان یک عامل قابل تغییر میتواند نقش داشته باشد.
شرح کامل این مطالعه در مجله آمریکایی تغذیه بالینی (The American Journal of Clinical Nutrition) منتشر شده است./سیناپرس
//انتهای پیام