راهی که پاکستان پیش روی آمریکایی‌ها گذاشت؛اجازه یا جریمه!

معاون وزیر نفت پاکستان هشدار داد، این کشور به دلیل عدم اجرای تعهد خود در مورد واردات گاز ایران با خطر جریمه ۱۸ میلیارد دلاری مواجه است.

به گزارش شهروند آنلاین به نقل از اکسپرس تریبیون، پاکستان به دلیل عدم تکمیل خط لوله صادرات گاز ایران با خطر جریمه ۱۸ میلیارد دلاری مواجه است.

سید حسین طارق معاون وزیر نفت پاکستان در جلسه کمیته حساب‌های عمومی پارلمان این کشور با اشاره به عدم تامین منابع کافی برای احداث خط لوله واردات گاز ایران هشدار داد پاکستان در صورت عدم تکمیل به موقع این خط لوله با جریمه سنگین مواجه خواهد شد.

او گفت: ۳۲۵ میلیارد روپیه برای این پروژه اختصاص داده شده اما تنها ۲.۸ میلیارد روپیه تاکنون تامین شده است.

طارق همچنین با اشاره به موضوع احداث خط لوله واردات گاز از ترکمنستان بر وجود نگرانی‌های امنیتی و ایمنی در این خصوص تاکید کرد.

او از نشست مقامات پاکستانی با آمریکایی‌ها برای معاف کردن پروژه واردات گاز ایران از تحریم‌ها خبر داد و گفت: بر اساس تحریم‌های آمریکا واردات گاز از ایران ممنوع است و پاکستان نمی‌تواند از ایران گاز بخرد.

اعضای کمیته حساب‌های عمومی پارلمان در مورد میزان جریمه احتمالی تحمیلی بر پاکستان در صورت عدم تکمیل به موقع خط لوله واردات گاز ایران بحث و بررسی کردند.

معاون وزیر نفت پاکستان گفت: بر اساس موافقت‌نامه فی‌مابین، جریمه تحمیلی بر پاکستان می‌تواند ۱۸ میلیارد دلار باشد.

او افزود: به سفیر آمریکا در اسلام آباد گفته شده یا اجازه ساخت خط لوله واردات گاز از ایران را بدهید یا پول بدهید تا پاکستان مبلغ جریمه را به ایران بپردازد.

رئیس کمیته، وزارت خارجه پاکستان را مامور کرد با سفیر آمریکا تماس بگیرد و وخامت اوضاع در این زمینه را به اطلاع او برساند.

بر اساس این گزارش شرکت دولتی گاز پاکستان و شرکت گاز ایران در سال ۲۰۰۹ توافقنامه‌ای را امضا کردند که بر اساس آن پاکستان متعهد شد برای واردات گاز ایران خط لوله‌ای ۸۰۰ کیلومتری را تا مرز ایران بسازد و ایران نیز قبول کرد خط لوله‌ای تا مرز پاکستان بسازد که این بخش را ساخته و آماده بهره‌برداری است اما پاکستان به تعهد خود عمل نکرده است./ایرنا

انتهای پیام

ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید
ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

از اینکه دیدگاه خود رو با ما در میان گذاشتید، خرسندیم.