انتخاب یک وعده غذایی مناسب در ماه مبارک رمضان از اهمیت زیادی برخوردار است. سردرد، سرگیجه، ضعف و بیحالی مشکلاتی هستند که ممکن است هر فرد روزهداری با آن روبهرو شود. برای پیشگیری از بروز این مشکلات، باید به چند نکته برای وعده سحری توجه کنید.
غذاهای سبک مانند پلو و خورشت یا وعدهای شبیه به صبحانه برای سحر مناسب هستند. از غذاهای مغذی اما کم حجم، کم نمک، کم روغن و کم شکر استفاده شود. در کنار وعده سحری از سبزی، سالاد و میوه استفاده شود. بهتر است از نوشیدنیهای گازدار، شربتهای خیلی شیرین و چای پررنگ استفاده نشود. روزهداران نباید از غذاهای سرخکردنی یا چرب استفاده کنند. زیرا در طول روز باعث تشنگی آنها میشود.
1402.03.13