توصیه رئیسی به ارتباط منظم دستگاه‌های مسئول با تولیدکنندگان

رئیس جمهوری با تاکید بر پیگیری تحقق حمایت از رشد و رونق تولید، دستگاه‌های مسئول را به ارتباط منظم با تولیدکنندگان، اتحادیه‌ها و تشکل‌های صنفی، برای اطلاع از نیازهای آنان توصیه کرد.

به گزارش شهروند آنلاین،رئیسی، امروز چهارشنبه در نشست هیات دولت، با توجه به دیدار‌های دو روز گذشته خود با اهالی رسانه، اظهار داشت: این دیدار‌ها و بازدید از رسانه ملی به بهانه قدردانی از اصحاب خبر، به‌ویژه افرادی بود که در قاب تصویر حضور ندارند، اما در جریان تهیه و انتشار اخبار، زحمات زیادی متحمل می‌شوند.

رئیس جمهوری، تصریح کرد: دشمن تلاش دارد با تصویرسازی‌های ناصحیح، ایمان و امید جامعه را تضعیف کند و در مقابل، دولت و رسانه‌ها وظیفه دارند در میدان اقدام و عمل و عرصه تبیین و تنویر، ضمن خنثی‌سازی طراحی‌های دشمن، ایمان و امید جامعه را تقویت کنند.

رئیسی در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر پیگیری تحقق حمایت از رشد و رونق تولید، دستگاه‌های مسئول را به ارتباط منظم با تولیدکنندگان، اتحادیه‌ها و تشکل‌های صنفی برای اطلاع از نیاز‌های آنان و انجام کارهای لازم برای رفع آن‌ توصیه کرد.

توصیه دیگر رئیس جمهوری به مسئولان این بود که سیاست‌های تولید را به‌گونه‌ای تنظیم کنند که هم از تولیدکنندگان، حمایت مناسب انجام شود و هم به مصرف‌کنندگان، اجحافی روا داشته نشود.

رئیسی، همچنین با توجه به نام‌گذاری ۱۸ مرداد به نام «بزرگداشت شهدای مدافع حرم» با گرامیداشت یاد و نام همه شهدا، به‌ویژه شهدای حریم و حرم، گفت: یکی از راه‌های اصلی حفظ حرمت خون شهدا، رسیدگی به امور مردم است. مسئولان باید همواره برای ستاندن داد و خواسته‌های مردم و بر محور انصاف، عمل کنند و خود را در برابر خدا و مردم، پاسخگو بدانند./واحد مرکزی خبر

انتهای پیام

ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید
ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

از اینکه دیدگاه خود رو با ما در میان گذاشتید، خرسندیم.