تانکهای رژیم صهیونیستی در محوطه و نظاميان اشغالگر در درون ساختمان بیمارستان الشفاء در شهر غزه هستند و چند هزار فلسطینی آواره، مجروح و کادر درمان مورد بدرفتاري و خشونت صهیونیستها قرار دارند. ٦روز است که غذا و آب به بیمارستان نرسیده و اين وضعيت صداي اعتراض بسیاری از نهادهای حقوق بشری مبني بر وقوع فاجعه در این بیمارستان را بلند كرده است.
به گزارش شهروندآنلاين، تلويزيون دولتي اسپانيا امروز صبح گزارش داد: ارتش رژیم صهیونیستی كه از دو روز پيش بيمارستان الشفا- بزرگترين بيمارستان نوار غزه- را اشغال كرده است، شب گذشته نيز حمله ديگري را عليه بزرگترین مجتمع درماني در نوار غزه انجام داد. ارتش اسرائيل مدعي است يكي از مراكز فرماندهي حماس در اين بيمارستان قرار دارد اما تاكنون هيچ شواهدي در اين زمينه نيافته است.
بر اساس اين گزارش، نیروهای نظامي اسرائیل با پشتیبانی تانک ها و بولدوزرها از طریق ورودی های شمالی و جنوبی به بیمارستان الشفا حمله و آن را کاملا ویران کرده اند.
به اين ترتيب، حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه امروز در حالی وارد چهلو یکمین روز خود شد که بیمارستانها و مراکز بهداشتی غزه به بهانه وجود مراكز فرماندهي و همچنين، تونلهای حماس در زیر آنها همچنان هدف حملات و یورش نظامیان صهیونیست است و اين در حالي است كه سیانان اعلام کرده هیچ مدرکی دال بر کشف تونل حماس در زیر بیمارستان شفا وجود ندارد. سی ان ان با اشاره به کلیپ هایی که سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی سه هفته پیش در باره وجود يك شبکه چند سطحی از تونلهای حماس برای اهداف نظامی منتشر کرده بود، گزارش داد: هیچ مدرکی دال بر کشف این تونل ها توسط ارتش اسرائیل در زیر بیمارستان الشفا در نوار غزه وجود ندارد.
تداوم حملات ویرانگر صهیونیستها به غزه، ادعای منابع آمریکایی و صهیونیستی در مورد توافق آتشبس و ورود سوخت به غزه، تجمع تانکهای صهیونیستی در ورودی بیمارستان الشفاء با بیش از چند هزار انسان در محاصره، از مهمترین تحولات مرتبط با جنگ غزه است.
جنگندههای رژیم اشغالگر قدس بامداد چهارشنبه در چهلمین روز تجاوز نظامی به نوار غزه، مناطقی در شهرهای غزه، خانیونس و دیرالبلح را واقع در نوار غزه بمباران کردند که در اثر آن گفته میشود شماری شهید و تعدادی دیگر نیز زخمی شدهاند. همزمان با محاصره بیمارستان و مجتمع الشفاء در غرب شهر غزه (شمال نوار غزه)، رژیم صهیونیست اطراف این بیمارستان را هدف حملات خود قرار داد. رسانههای آمریکا و رژیم صهیونیستی نیز مدعی حصول توافق بر سر آتشبس انسانی همزمان با تبادل اسرا بین این رژیم و جنبش حماس شدند. رئیس سازمان جهانی بهداشت در پی گزارشها از حمله نظامیان رژیم صهیونیستی به بیمارستان الشفاء در غزه اعلام کرد که تماس این نهاد بینالمللی با کادر درمان قطع شده است. تدروس آدهانوم گبرسیوس در پیامی در ایکس نوشت: «گزارشها درباره نفوذ نظامی به داخل بیمارستان الشفاء بهشدت نگرانکنندهاند. ما یکبار دیگر تماسمان را با کارکنان این بیمارستان از دست دادهایم.» رئیس سازمان جهانی بهداشت گفته این نهاد بینالمللی بهشدت برای ایمنی کارکنان بیمارستان الشفاء و بیماران آنها نگران است.
سیانان: تانکهای اسرائیل وارد بیمارستان شدند
وبگاه سیانان به نقل از یک خبرنگار در داخل بیمارستان الشفاء در غزه که بزرگترین مجموعه بیمارستانی این منطقه است، گزارش داده تانکهای اسرائیل وارد این بیمارستان شدهاند. یک خبرنگار خبرگزاری فلسطین، وفا، به سیانان گفت: «چیزی که ما میبینیم این است که تانکها، سلاحهای خود را به سمت بیمارستان نشانه گرفته و سربازها وارد بیمارستان شده اند.» سیانان میگوید که آخرین گزارشها حاکی است که صدها نفر از کارکنان و بیماران این بیمارستان هنوز داخل الشفاء حضور دارند. همچنین چندین هزار نفر از مردم غزه در اطراف این بیمارستان پناه گرفتهاند. ارتش رژیم صهیونیستی بامداد چهارشنبه گفت که در حال انجام «یک عملیات دقیق و هدفمند» در داخل این بیمارستان بود. در همین حال، بسیاری از نهادهای حقوق بشری درباره وقوع فاجعه در این بیمارستان در نتیجه حملات رژیم اشغالگر هشدار دادهاند.
بازجویی از کارکنان و بیماران بیمارستان الشفاء
منابع خبری بینالمللی گزارش دادند نیروهای ارتش رژیم صهیونیستی در حال بازجویی از کادر درمان و بیماران بیمارستان الشفاء در غزه هستند. الجزیره گزارش داد ارتش اسرائیل با پشتیبانی آتش تانکها به ساختمانهای اصلی الشفاء اعم از ساختمان اورژانس و بخش جراحیهای خاص حمله کردهاند. طبق این گزارش نظامیان رژیم اشغالگر وارد ساختمانها شدهاند و در حال انجام عملیات جستوجو هستند و بهصورت تکبهتک از پزشکان و کادر درمان بازجویی میکنند. رژیم صهیونیستی این اقدامات را به بهانه اینکه تونل هاي حماس در زير زمين بيمارستان قرار دارد و علاوه بر آن، سران حماس از بیمارستان الشفاء برای انجام عملیاتهای خود استفاده میکنند، انجام میدهد اما تاکنون هیچ شواهدی در تأیید این ادعاها وجود نداشته است. ارتش رژیم اشغالگر همچنین اقدام به استقرار چندین گذرگاه بازرسی الکترونیکی در درهای ورودی ساختمانهای اصلی بیمارستان الشفاء کردهاند و هر فردی اعم از بیمار یا کادر درمان قبل از ورود بایستی مورد بازرسی قرار گیرد. هنوز حدود ٣هزار نفر داخل این بیمارستان حضور دارند که برخی از آنها جزو آسیبپذیرترین بیمارها هستند.
اعتراف ارتش رژیم صهیونیستی به نبود اسرا در بیمارستان الشفاء
رادیو اسرائیل گزارش داد: ارتش این رژیم هنوز هیچ شواهدی که «گروگانها» داخل بیمارستان الشفاء باشند يا تونلي در آن وجود داشته باشد، پیدا نکردهاند. این رادیو گزارش داد جستوجوها داخل این بیمارستان ادامه دارند. احمد المخللاتی، یکی از پزشکان بیمارستان الشفاء آخرین اخبار را از بیمارستان الشفاء در غزه بعد از ورود نظامیان صهیونیستی به این بیمارستان توصیف کرده است. المخللاتی در مصاحبه با الجزیره گفت: «اوضاع دارد سختتر و سختتر میشود. تانکهای صهیونیستی داخل بیمارستان و اطراف آن هستند. الان ٦روز است که غذا و آب به بیمارستان نرسیده است و هیچ راهی برای بهدست آوردن وسایل مورد نیاز نداریم. داخل بیمارستان، بخش اکسیژن کار نمیکند. چیزی که داریم میبینیم واقعا شوکآور است و خیلی بد است که کل دنیا نظارهگر این جنایت است و دارد اتفاقاتی را که در اینجا میافتد، تماشا میکند. همه ما الان داخل ساختمان هستیم و حتی نمیتوانیم از پنجره ببینیم بیرون چه خبر است. چیزی برای خوردن و نوشیدن نداریم و نمیتوانیم در داخل بیمارستان از ساختمانی به ساختمان دیگر برویم.»
هشدار حماس درباره احتمال صحنهسازی رژیم صهیونیستی
عزت الرشق از رهبران جنبش حماس در اين زمينه هشدار داد: «اشغالگران اسرائیلی درباره بیمارستان الشفاء به تبلیغات دروغین روی آوردهاند. جنایت یورش به داخل بیمارستان الشفاء، دروغگوییهای اشغالگران را برای جهانیان رو خواهد کرد. یورش اشغالگران با سلاحها و تانکهایشان به داخل بیمارستان الشفاء، در راستای گسترش ارتکاب جنایات و تلاش بیهوده برای تصویر پیروزی ادعایی دروغین است. بعید نمیدانیم که اشغالگران به صحنهسازی و نمایش ساختگی و قراردادن سلاح و تجهیزات در بیمارستان الشفاء برای توجیه جنایات خود اقدام کنند.» منابع مطلع موجود در مجتمع درمانی الشفاء نیز به الجزیره اعلام کردند که نظامیان رژیم صهیونیستی پس از یورش به مجتمع درمانی الشفاء، شماری از آوارگان پناهنده موجود در آن را بازداشت کردهاند. بمباران مکرر بیمارستان شفای غزه از سوی صهیونیستها، قطع برق، ممانعت از سوخترسانی و خروج پیکر شهدا از آن تنها گوشهای از نسلکُشی و نقض فاحش حقوق بشر در میان سکوت مدعیان آن است؛ تراژدیای که پیشتر در بیمارستانهای دیگر غزه همچون المعمدانی نیز به نمایش درآمد.