دولت «صادق الوعد» بر اساس وعده ای که داده بود، امروز يكشنبه مقارن با سالروز ولادت حضرت زینب کبری سلام الله علیها و روز گرامیداشت مقام پرستار، بر رنج ۳۴ ساله مردم شهريار در غرب استان تهران پایان داد و بیمارستان امام خمینی (ره) اين شهر با حضور آيت الله «سيدابراهيم رئيسي » رييس جمهوري افتتاح شد تا گامي باشد در مسير عدالت در سلامت و مرهمي بر رنج بيماران و مردم اين شهر كه براي درمان خويش، راههاي دور نروند.
به گزارش شهروندآنلاين، بیمارستان ۳۱۳ تختخوابی امام خمینی (ره) شهریار پس از ۳۴ سال انتظار مردم این شهرستان محروم، امروز با حضور رئیس جمهور افتتاح و بهرهبرداری رسمی از آن آغاز شد تا مردم بتوانند از خدمات آن بهره ببرند.
اين بیمارستان طی ۳۴ سال به علت اختلاف هیات مدیره و تیمی از خیران که برای ساخت آن آستین بالا زده بودند، نیمه کاره باقی مانده بود که با پیگیری دولت سیزدهم این مشکل رفع و با تامین اعتبار، روند تکمیل و آغاز جذب نیروی تخصص آن شدت گرفت تا پیشرفت فیزیکی ۷۴ درصدی آن به ۱۰۰ درصد و مرحله بهره برداری برسد.
با همین سیاست نیز دولت سیزدهم طی ۲ سال گذشته موفق شده است ۱۵ هزار تخت بیمارستانی را به بهره برداری برساند که اغلب آنها مربوط به تکمیل پروژه های نیمه کاره بخش درمان و بیمارستان بوده است.
اردیبهشت ۱۴۰۱ رئیس جمهور در جریان سفر به شهرستان شهریار از مشکلات و موانع تکمیل و معطل مانده ۳۰ ساله بیمارستان نیمهتمام امام خمینی (ره) شهریار مطلع شد و دستور تکمیل آن طی یک سال را داد. اکنون دولتمردان با کار جهادی به این وعده جامه عمل پوشانده اند و این بیمارستان صبح امروز با حضور آیتالله رئیسی افتتاح شد.
سخنان رييس جمهوري
آيت الله رئيسي رئیس جمهوري در آيين بهره برداري از بيمارستان امام خميني (ره) شهريار با تبريك ولادت حضرت زينب (س) و روز پرستار به جامعه پرستاري و درماني كشور گفت: حضرت زینب (س) جلوه صبر، مقامات، ایستادگی و وفاداری است . پرستاران ما نیز در کشور خوش درخشیده اند و در صحنه های مختلف کارشان جلوه داشته و دارد.
وي افزود: شب و روز و روزهای تعطیل، کنار بیمار بودن و آرامش دادن و مشکلات درمانی او را دنبال کردن کار آسانی نیست.از این رو، روحیه صبر و استقامت و داشتن ظرفیت، خیلی مهم است.
آیت الله رئیسی با بیان اینکه افراد همواره با سختیهایی در زندگی فردی و يا اجتماعی روبرو مي شوند و برخی از مشاغل از جمله پزشكي و پرستاري ظرفیت خاصی را میطلبد، تصريح كرد: در مقابل سختیها و ناهمواریها نباید میدان را خالی کرد بلكه باید با سعه صدر و ظرفیت فراوان در برابر آن حاضر شد و به حل مشكلات پرداخت.
رئيس جمهوري با اشاره به وضعيت اين روزهاي نوار غزه و جنايات رژيم صهيونيستي گفت: مجاهدت زنان، مردان، پرستاران و کادر درمان در بیمارستان های غزه در تاریخ مجاهدات فلسطین و نزد پروردگار متعال ثبت میشود و این حرکت یک الگو برای جامعه پرستاری در دنیا است.
ويژگي هاي بيمارستان امام خميني (ره) شهريار
با افتتاح این بیمارستان بخش بزرگی از نیازهای مردم شهریار تحقق می یابد و بیماران از این پس، از خدماتی که از سوی بیمارستان در زمینههای کلینیکی، پاراکلینیکی و تصویربرداری ارائه میشود، بهرهمند خواهند شد.
شهرستان شهریار جمعیتی بیش از ۸۰۰ هزار نفر دارد که با افتتاح بیمارستان امام خمینی (ره) پنج بیمارستان با ۸۴۰ تخت در این شهرستان فعال خواهد بود.
احداث بیمارستان امام خمینی در مهرماه ۱۳۶۸ با تشکیل هیأت امنا و با حضور معتمدان و مسئولان شهرستان آغاز شد . قرارداد احداث بیمارستان در ابتدا با ۱۰۰ تختخواب و با زیر بنای ۱۲ هزار و ۵۰۰ متر مربع در ۶ طبقه و یک درمانگاه ۶۰۰ متری بسته شده بود. در حال حاضر اما بیمارستان و ساختمان های جانبی آن در مساحتی بالغ بر ۳۴ هزار متر مربع دایر شده و کل مساحت زمین بیمارستان ۸۷ هزار متر مربع است.
هم اکنون بیمارستان امام خمینی (ره) با ۳۰۰ تخت بستری در ۱۸ بخش بیمارستانی و یک درمانگاه با مساحت ۳۶۰۰ متر مربع در چهار طبقه آماده پذیرش بیماران است و از اول آبان ماه امسال به صورت آزمایشی شروع به پذیرش بیمار و انجام اعمال جراحی کرده است .
این بیمارستان شامل 42 تخت بستری اورژانس، دو بخش با 26 تخت بستری زنان و زایمان (جمعاً 52 تخت بستری)، 26 تخت بخش اطفال، سه بخش با 26 تخت بستری جراحی( جمعاً 78 تخت بستری)، ۱۰ تخت مراقبت های ویژه نوزادان، ۲۳ تخت مراقبت های ویژه، ۱۹ تخت مراقبت های ویژه قلبی، ۱۸ تخت دیالیز، ۱۰ تخت مراقبت های ویژه اطفال، ۱۰ اتاق عمل، دو بخش داخلی با مجموع ۵۲ تخت بستری، ۸ تخت LDR، درمانگاه هاي تخصصی و فوق تخصصی در 4طبقه، بخش تصویر برداری، بخش آنژیوگرافی و بخش پزشکی هسته ای است.
همچنین در این بیمارستان در ماه های آینده مرکز جامع سرطان با پیشرفته ترین تجهیزات تشخیصی و درمانی برای معالجه بیماران راه اندازی خواهد شد.
این پروژه اواخر سال ۹۷ از موسسه خیریه کوثر تحویل و در سال ۹۸ با پیشرفت ۸۶ درصدی به دانشگاه علوم پزشکی ایران سپرده شد. در شهریور ماه ۱۴۰۱ در دولت سیزدهم و طی سفر استانی رییس جمهور، با دستور آيت الله رئيسي بودجه لازم به پروژه اختصاص یافت و وزارت بهداشت با برنامه ریزی فشرده و استفاده حداکثری از منابع فیزیکی و نیروی انسانی طی ۱۴ ماه پروژه را از ۷۶ درصد به ۱۰۰ درصد رسانده و ساخت بیمارستان را تکمیل کرد. کل بودجه ساخت بیمارستان و خرید تجهیزات پزشکی بر آن بالغ بر ۸۷۰ میلیارد تومان اعلام شده است.
سياست عدالت گستري دولت سيزدهم
بیمارستان امام خمینی شهریار كه در سالروز ولادت حضرت زینب کبری سلام الله علیها و روز گرامیداشت مقام پرستار پس از ۳۴ سال انتظار به بهره برداري رسيد گام بلندی از سوی دولت مردمی در مسیر عدالت در سلامت محسوب مي شود.
مسئولان وزارت بهداشت مي گويند: اصلی ترین سیاست وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در دولت سیزدهم، اجرای برنامه عدالت و تعالی نظام سلامت و تلاش برای دسترسی آسان و ارزان مردم به خدمات سلامت به ویژه در نقاط کم برخوردار کشور است .
از اقدامات مهم این وزازتخانه در بیش از دو سال گذشته، تکمیل و اتمام پروژههای ناتمام بهداشتی و درمانی بوده تا هرچه سریع وارد مدار خدمت رسانی شوند و با همین رویکرد از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون بیش از ۱۵ هزار تخت بیمارستانی افتتاح شده است و این روند همچنان ادامه دارد.
شهرستان «شهریار» در سالها و دهه های گذشته، با توجه به تراکم بالای جمعیت از حیث تعداد تختهای بستری نسبت به استانداردهای موجود در سطح رضایت بخشی قرار نداشت و افزوده شدن بیمارستان امام خمینی به مجموعه امکانات بهداشتی و درمانی این شهرستان، اقدام موثری در ارتقای شاخص های سلامت این منطقه ارزیابی می شود.