قند مجاز برای سالمندان

یک دکترای تغذیه گفت: قند موجود در سیب زمینی، جو و ذرت به تثبیت قند خون کمک می‌کند.

به گزارش شهروند آنلاین، منصور رضایی، دکترای تغذیه افزود: سالمندان مانند سایر گروه‌های سنی، نیاز به مصرف پروتئین، کربوهیدرات و چربی دارند. این افراد باید پروتئین با کیفیت مصرف کنند.

او در ادامه بیان کرد: جذب مواد مغذی در دوران سالمندی کاهش می‌یابد. در غذا‌هایی گیاهی به علت داشتن فیبر جذب املاح پایین‌تر است. بنابراین افراد باید از غذا‌های گیاهی و حیوانی استفاده کنند.

رضایی در ادامه به افزایش مصرف مایعات در سالمندان اشاره و تصریح کرد: این افراد بهتر است مایعات را از طریق مصرف انواع سوپ، آش‌ها خورشت‌ها وشیر و میوه و سبزی تأمین کنند؛ چون مصرف آب به تنهایی نمی‌تواند تأمین کننده املاح مورد نیاز بدن باشد.

او با تأکید بر این که قند مصرفی در سالمندان باید قند فیبردار باشد، گفت: غلات کامل، فرد را دچار نوسان قند خون نمی‌کند، و قند ساده موجود در میوه‌ها به این افراد کمک می‌کند. قند موجود در سیب زمینی جو و ذرت به تثبیت قند خون کمک می‌کند.

این دکترای تغذیه با تأکید بر مصرف روزانه تخم مرغ ادامه داد: تمام غذا‌های حیوانی ویتامین b۱۲دارند. این ویتأمین از انتهای روده جذب می‌شود و افراد سالمند که دچار آن هستند ممکن است به کم خونی کشنده دچار شوند.

او در پایان به کسانی که دچار یبوست هستند، توصیه کرد: رعایت این نکات در این افراد کمک‌کننده است. اول تحرک بدنی، و دوم مصرف مایعات به جز چای، و سوم مصرف غذا‌های حاوی فیبر اگر این روش‌ها مؤثر واقع نشد از جایگزین کردن روغن زیتون به جای سایر روغن‌ها دمنوش گل محمدی و گلاب و زنجبیل کمک بگیرند./فارس

انتهای پیام

ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید
ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

از اینکه دیدگاه خود رو با ما در میان گذاشتید، خرسندیم.