معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با بیان اینکه هیچ منعی برای فعالیت زنان در سینما وجود ندارد، گفت: ما میخواهیم محیط سینما، محیطی پاک و سالم و در عین حال خلاق و پیشرو باشد و زنان ما بتوانند در بخشهای مختلف اعم از فیلمنامهنویسی، ایدهپردازی و کارگردانی و در بازیگری با حفظ حریمها مشارکت داشته باشند.
به گزارش شهروند آنلاین،انسیه خزعلی در گفت وگو با ایرنا در این باره که با توجه به حضور چشمگیر زنان در سالهای اخیر در عرصه سینما، تلویزیون و فیلمسازی، برنامه مشخص معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری برای تقویت این حضور چیست؟ با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری در خصوص حضور زنان در همه عرصههای اجتماعی اظهار داشت: همانگونه که معظمله فرمودند موافق حضور زنان در همه عرصههای اجتماعی هستم به شرط اینکه دو مطلب حفظ شود؛ یکی حفظ حریمها و عفاف که برای زن سرمایه است و دیگری خانواده زن است که رکن اصلی و محوریت خانواده را به عهده دارد. ما هم از همه حرکتهایی که در این راستا چه در سینما و چه در سایر هنرها یا ورزش صورت میگیرد حمایت میکنیم.
او افزود: امیدوارم با پشتیبانیهایی که دولت دارد شاهد حضور زنان در عرصههای مختلف اجتماعی باشیم. تعبیری شده بود که آیا واقعا جمهوری اسلامی از سینما حمایت میکند؟ قطعاً حمایت میکند و تعبیرات بسیار زیبایی را رهبری در مورد سینما به عنوان هنر برتر از سینما داشتند. اگر این حمایت نبود ما جشنوارههای متعدد اعم از جشنواره بزرگ فجر و شکوفاییهای استعدادهای گوناگون را شاهد نبودیم.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: ما میخواهیم محیط سینما، محیط پاک و سالم و در عین حال خلاق و پیشرو باشد و زنان ما بتوانند در بخشهای مختلف اعم از فیلمنامهنویسی، ایدهپردازی و کارگردانی و در بازیگری با حفظ حریمها مشارکت داشته باشند. این مساله مختص همه زنان است و به قشر یا صنف خاصی اشاره نداریم. دو سال پیش هم ما از بازیگرانی که از جو نامناسب سینما گلایه مند بودند دعوت کردیم و خواستیم که شکایات خود را برای ما ارسال کنند تا به عنوان یک نهاد حمایتی پیگیری مسائل آنها را داشته باشیم.
خزعلی گفت: سینمای ما هم در سطح ملی و هم بینالمللی آثار خیلی خوبی داشته است. در نشست اخیری که در سازمان همکاریهای اسلامی بود برخی از خانمها ایران را با حضرت یوسف (مجموعه یوسف پیامبر) و یا مختار (مجموعه مختارنامه) میشناختند.
او اظهار داشت: این نشاندهنده آن است که برد تبلیغی، فرهنگی و تمدنی ایران وقتی با علایق و فرهنگ سایر ملتها پیوند برقرار کند میتواند از طریق سینما و در قالبهای هنری برد جهانی و بینالمللی داشته باشد./ایرنا
انتهای پیام