قدردانی از خدمات درمانی هلال احمر ایران
رئیس بیمارستان نور عربستان:عمل جراحی زائران ایرانی خارج از نوبت انجام میشود
رئیس جمعیت هلال احمر کشورمان از بیمارستان نور عربستان سعودی بازدید و از زائران بیمار ایرانی که در این بیمارستان بستری هستند، عیادت کرد.
به گزارش شهروند آنلاین از پایگاه اطلاعرسانی جمعیت هلال احمر؛ دکتر پیرحسین کولیوند، رئیس جمعیت هلال احمر کشورمان که صبح امروز برای عیادت چند تن از حجاج ایرانی در بیمارستان نورعربستان سعودی حضور پیدا کرده بود، با رئیس این بیمارستان نیز دیدار و گفتوگو کرد.
در این دیدار صمیمانه، رئیس بیمارستان نور از خدمات جمعیت هلال احمر ایران در مدینه و مکه تقدیر وتشکر کرد و گفت: بیمارستانها و مراکز درمانی هلال احمر جمهوری اسلامی، بهترین خدمات درمانی را نسبت به سایر کشورهای اسلامی به حجاج خود ارائه میدهند.
رئیس بیمارستان نور عربستان سعودی، در این دیدار قول مساعد داد تا حجاج ایرانی بستری در این بیمارستان که نیاز به جراحی دارند، خارج از نوبت عمل شوند تا زمان کافی برای انجام اعمال خود داشته باشند./
انتهای پیام