با حضور هیات‌های ارمنستانی و تاجیکستانی در شرکت نساجی هلال مطرح شد:

توسعه تولید فراتر از مرزها

سیما فراهانی| شرکت نساجی هلال احمر ایران، اقلام خود را در کشورهای ارمنستان و تاجیکستان به فروش می‌رساند. همکاری‌های دوجانبه و ایجاد بازار فروش و خطوط تولید اقلام امدادی در ارمنستان و تاجیکستان، با حضور رییس و معاون جمعیت صلیب سرخ ارمنستان و همچنین دو نفر از مدیران جمعیت هلال احمر تاجیکستان در شرکت صنایع نساجی هلال ایران، مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

دویت نرسیسیان رییس و خانم استفانیان اروسیاک معاون جمعیت صلیب سرخ ارمنستان و همچنین شهرت سنگوف رییس بخش مدیریت سوانح و زوکیرجان نامازوف مدیر و دبیر اجرایی شعبه دوشنبه از کشور تاجیکستان، با حضور در شرکت صنایع نساجی هلال ایران ضمن بازدید از خطوط تولید و نمایشگاه محصولات، در نشستی با حضور مدیران شرکت در خصوص راهکارهای همکاری دوجانبه به بحث و تبادل‌نظر پرداختند.

آمادگی جهت تبادل با کشورهای ارمنستان و تاجیکستان

در این دیدار امیرالدین روح‌نواز مدیرعامل شرکت نساجی هلال ایران ضمن بیان تاریخچه و قدمت بالای این شرکت، به تشریح ظرفیت‌ها و توانمندی‌های مجموعه جهت تولید اقلام امدادی مطابق با شرایط اقلیمی و جغرافیایی گوناگون پرداخت و از آمادگی این شرکت جهت تبادل و همکاری با کشورهای ارمنستان و تاجیکستان گفت.

در ادامه دویت نرسیسیان رییس جمعیت صلیب سرخ ارمنستان ضمن تمجید از توانمندی‌ها و ظرفیت‌های شرکت نساجی هلال ایران، درخواست ایجاد بازارهای فروش مشترک و همچنین راه اندازی خطوط تولید اقلام امدادی خصوصاً چادر در کشور ارمنستان را ارائه داد. این پیشنهاد با استقبال هیات تاجیکستانی هم مواجه شد. بنابراین قرار شد با ایجاد هماهنگی‌های لازم در سطوح مدیریتی جمعیت‌های سه‌کشور، زمینه برای  افزایش تعاملات دوطرفه مهیا شود و همکاری‌های تجاری و ایجاد خطوط تولید از سوی شرکت نساجی هلال احمر ایران در این کشورها توسعه و گسترش یابد.

انتقال تجارب و توانمندی‌های صنایع نساجی

امیرالدین روح‌نواز مدیرعامل شرکت نساجی هلال ایران در گفتگو با خبرنگار “شهروند” توضیحاتی در این خصوص ارائه داد و از جزئیات این همکاری بین‌المللی را روایت کرد: «صبح روز گذشته هیاتی که از دو کشور ارمنستان و تاجیکستان به شرکت نساحی هلال احمر آمدند و ضمن بازدید از این شرکت، درخواست همکاری کردند. در پی بازدید وزیر بحران کشور تاجیسکتان از مجموعه توانمندی‌های شرکت نساجی هلال احمر تقاضایی مبنی بر تامین چادرهای اسکان اضطراری و فرماندهی جهت تقویت بنیه امدادی جمعیت هلال احمر و دولت کشور تاجیکستان صورت گرفت. رئیس هلال احمر تاجیکستان به همراه رئیس هلال احمر شهر دوشنبه و همچنین رئیس صلیب سرخ ارمنستان از مجموعه ما دیدن کردند و ضمن تاکید بر روند تامین اقلام مورد نیاز امدادی آنها، قرار شد نمایندگی صنایع نساجی هلال احمر را در تاجیکستان و همچنین در ارمنستان راه اندازی کنیم. در این بازدید قرار شد اقلام امدادی و اقلام اسکان اضطراری و اقلام طبیعت گردی را که در دستور کار تولیدات ما است در آن کشورها تولید کنیم. همچنین علاوه بر بحث راه‌اندازی نمایندگی، طبق توافقات با کشور ارمنستان، قرار شد ارزیابی‌های اقتصادی در خصوص راه‌اندازی یک کارخانه و انتقال تجارب و توانمندی‌های صنایع نساجی هلال احمر ایران در کشور ارمنستان با رویکرد تولید اقلام امدادی و ورزشی و طبیعت گردی صورت بگیرد. یعنی نمایندگان کشور ارمنستان با توجه به ظرفیت‌های ما، تلاش کردند تا بتوانیم کار مشترکی را در تولید و راه‌اندازی کارخانه اقلام امدادی و طبیعت گردی با سرمایه‌گذاری مشترک انجام دهیم. بازارهای ارمنستان با توجه به نزدیک بودن به ایران فرصت بسیار خوبی برای توسعه بازارهای ما فراهم خواهد کرد.»

هلال احمر ایران توانمند در عرصه‌های بین‌اللملی

روح‌نواز صنایع نساجی هلال احمر ایران را یکی از بزرگترین کارخانه‌جات تولیدکننده اقلام اسکان اضطراری و پوشاک امدادگران در سطح خاورمیانه دانست و ادامه داد: «قبلا به صورت غیرمستقیم از طریق نمایندگی جمعیت‌های هلال احمر در کشورهای آفریقایی و آمریکای لاتین محصولات صادر می‌شد. مخصوصا کشورهای که حادثه دیده بودند. مثل سوریه و ترکیه. ما به این کشورها علاوه بر اقلام اهدایی، اقلام فروش نیز داشتیم. تولید کنندگان اقلام امدادی در جهان کم هستند. جمعیت هلال احمر ایران حدود سی سال پیش اقلام مورد نیاز خودش را از کشور پاکستان و هندوستان وارد می‌کرد. اما با راه‌اندازی شرکت نساجی هلال احمر، حالا نه تنها ما واردکننده این اقلام نیستیم بلکه صادرکننده به کشورهایی مثل چین و ترکیه و کشورهای آفریقایی و آمریکای لاتین در سال‌های گذشته نیز هستیم. هلال احمر ایران به عنوان یکی از توانمندترین جمعیت‌های ملی در عرصه‌های بین‌اللملی تلاش می‌کند ضمن تامین اقلام ضروری و ذخیره‌سازی در داخل و شارژ انبارها، مازاد نیازش را به خارج از کشور صادر کند. این چادرها با توجه به اقلیم کشور و در حوادث مختلف به بهره‌برداری رسیده و نقاط شعف آن برطرف شده است. یعنی خود هلال احمر این اقلام را تولید و استفاده می‌کند. بنابراین چون مورد استفاده خودمان هم هست، قطعا توانسته‌ایم از کیفیت‌های خوبی در این زمینه برخوردار باشیم. روند تغییر و توسعه و بهبود و ارتقای کیفیت محصول باعث شده که استقبال زیادی از این اقلام در بین کشورهای دیگر صورت بگیرد.»

تنوع‌بخشی اقلام

او در پایان می‌گوید: «ما اقلام را تنوع بخشی کرده‌ایم. یعنی در حال حاضر چادر به اندازه خیلی کوچک داریم تا چادرهای 12 هزار متری جهت برپایی نمایشگاه‌ها و ذخیره‌سازی کالاها و اقلام مورد نیاز در محل حوادث و فضاهای نمایشگلاهی جهت ارائه محصولات  در کارخانه ما تولید می‌شود. سازه‌های محصولات ما فلزی، کامپوزیتی و بادی است. این باعث شده کلیه نیازهای اقلام چادری خود را در داخل و خارج از کشور تامین کنیم و نقش و سهمی از بازار ملی داشته باشیم. همچنین از سهم کشورهایی مثل چین را در بازار نیز کم کنیم. ما امروز توانستیم ملزومات امدادرسانی از جمله پتو، چادر و ملزومات امدادگران از جمله کوله‌پشتی و لباس را تولید کنیم. ملزومات تولیدشده به کشورهای حادثه‌خیز نیز صادر می‌شود. تمام تلاش این مجموعه این است که تامین نیازهای داخلی و صادرات صورت بگیرد. حتی کیفیت چادرهای ما نیز روز به روز بهتر شده است. در گذشته، در زلزله بم حادثه آتش‌سوزی در چادر را داشتیم، اما امروز چادر‌های باکیفیت و درخور حادثه‌دیدگان تولید می‌شود. در حال حاضر، شرکت آمادگی تولید هر نوع چادر از جمله چادر اسکان اضطراری را دارد.»

 

 

ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید
ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

از اینکه دیدگاه خود رو با ما در میان گذاشتید، خرسندیم.