نظامیان آمریکایی بیشتر از همتایان غیرنظامی خود بر اثر خودکشی جان میبازند. بسیاری از مردم به اشتباه فکر میکنند که دلیل آن آسیبهای جنگ است، اما در واقع آسیبپذیرترین گروه، سربازانی هستند که هرگز به میدان نبرد اعزام نشدهاند. میزان خودکشی نظامیان حتی در زمان صلح بهطور پیوسته افزایش یافته و این آمار اکنون از مجموع تلفات سربازان در جنگهای عراق و افغانستان فراتر رفته است.
همه در ارتش افسردهاند!
شهروندآنلاین: پس از جنگ ویتنام، ارتش آمریکا دورهای از تجدیدنظر و تنظیم مجدد را پشت سر گذاشت که به فرماندهان اجازه داد تا نیروها و استراتژیهای خود را ارزیابی کنند. از زمان خروج ارتش از افغانستان در سال ٢٠٢١، چنین اتفاقی نیفتاده است. در واقع، برای برخی از واحدها، «سرعت و میزان عملیات» یا مدت زمانی که سربازان خارج از خانه میگذرانند، به اندازه زمان اوج جنگ است، هر چند اندازه این نیروها کوچکتر است. ارتش در سال ٢٠٢٣ هدف جذب نیرو را کاهش داد. استراتژی ارتش این است که رقبای هستهای مانند چین یا روسیه را با قرار دادن نیروها در سراسر جهان در ماموریتهای زمان صلح، مرعوب کند و لازمهاش این است که ارتش بتواند در هر مکان، زمان و به هر دلیلی مستقر شود. حفظ آمادگی مداوم اغلب به قیمت سلامتی سربازان تمام میشود و نیروها از احساس بیهدفی میگویند، زیرا آنها به سختی یا سختتر از همیشه کار میکنند و هدف مشخصی ندارند. یکی از سربازان میگوید همه در ارتش افسردهاند.
سیستم بهداشت روانی ارتش آمریکا نابسامان است
سربازانی که با مشکلات سلامت روان دستوپنجه نرم میکنند به بخش بهداشت رفتاری ارتش فرستاده میشوند که کارشناسان آن را بهشدت ناکارآمد و دچار کمبود نیرو توصیف میکنند. به عنوان مثال، در یکی از مراکز ارتش به نام «فورت رایلی»، فقط حدود ٢٠ مشاور سلامت روان وظیفه مراقبت از بیش از ١٢ هزار سرباز را دارند. در نتیجه، سربازانی که نیاز به کمک دارند، ممکن است هفتهها یا ماهها در صف انتظار درمان بمانند.
دسترسی آسان به اسلحه مشکلی همیشگی است
بیشتر موارد خودکشی میان سربازان در حال خدمت با سلاح گرم اتفاق میافتد. قوانین سهلگیرانه سلاح در آمریکا، حفاظت از سربازانی را که سابقه افکار خودکشی داشتهاند، برای ارتش دشوارتر میکند. حتی اگر ارتش این سربازان را به عنوان «پرخطر» طبقهبندی و از تماس با سلاحهای نظامی منع کند، این سیاست نمیتواند درباره سلاحهای گرم شخصی اعمال شود و قدرتی در خارج از پایگاه نظامی ندارد.
میلیونها دلار هزینه بینتیجه
وزارت دفاع آمریکا طی دو دهه گذشته، میلیونها دلار برای تحقیقات پیشگیری از خودکشی هزینه کرده است، اما یافتههای این مطالعات معمولا نادیده گرفته میشود. فوریه سال ٢٠٢٣، کمیته مستقل پیشگیری از خودکشی این وزارتخانه گزارشی منتشر کرد که در آن سرعت عملیاتی بالا، قوانین سهلانگارانه اسلحه و کیفیت پایین زندگی در پایگاهها بهعنوان مشکلات اصلی ذکر شد. دیوید راد، روانشناس بالینی و مدیر موسسهای که خودکشیهای نظامی را در دانشگاه ممفیس مطالعه میکند، میگوید که این گزارش کمیته تکرار گزارشهای بسیار دیگری است که از سال ٢٠٠٨ تهیه شده است. او مطمئن نیست که اینبار توصیهها جدی گرفته شود. او میگوید: «انتظار من این است که این تحقیق نیز مانند همه تحقیقات دیگر در قفسهای قرار گیرد و اجرا نشود.»
//انتهای پیام