معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری با بیان اینکه چرخه نخبگانی در کشور تعریف میشود، گفت: این چرخه حمایتی از کودکی آغاز میشود و تا پایان زندگی نخبه ادامه مییابد.
به گزارش شهروند آنلاین، حسین افشین روز شنبه در حاشیه بازدید از شرکتهای دانشبنیان گیلان در دهکده فناوری و نوآوری فشتام رشت در جمع خبرنگاران با بیان اینکه در این چرخه باید از نخبگان از ابعاد مختلف حمایت شود، اظهار کرد: مهمترین و بزرگترین حمایت در سنین بالا برای نخبگان ، احترام و تکریم آنان و استفاده از دانش و تجاربشان است که در این چرخه دیده میشود.
او با تاکید بر لزوم حمایت از نخبگان در کشور اضافه کرد: تا زمانی که معیشت نخبگان تامین نشود اثرگذاری آنان هم آنگونه که باید و شایسته است، اتفاق نمیافتد.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری بیان کرد: حمایت از نخبگان در قالب بستههای حمایتی ویژه تدوین و برنامهریزی میشود و در قالب این حمایتها موضوع خانهدار شدن و صاحب مسکن شدن نخبگان نیز مد نظر است.
او در ادامه با اشاره به فعالیت حدود ۱۰ هزار شرکت دانشبنیان در کشور اظهار کرد: شمار واحدهای دانشبنیان طبق برنامه باید به ۳۰ هزار مورد افزایش یابد که البته پتانسیل کشور بیش از این تعداد است.
او به فعالیت ۱۰۰ شرکت دانشبنیان در گیلان اشاره کرد و افزود: این آمار شرکتهای دانشبنیان با توجه به طرفیتهای نیروی انسانی و زیستی این خطه رقم پایینی است.
افشین بیان کرد: شرکتهای دانشبنیان باید در حوزههای لبه دانش از جمله هوش مصنوعی فعال شوند و بسته حمایتی در این حوزه نیز تعریف و در نظر گرفته میشود.
او اظهار کرد: معاونت علمی ریاست جمهوری، حمایتهای استان (از جمله استاندار) و دانشگاهها، مرجعیت علمی و پارکهای علم و فناوری سه ضلع اصلی برای گام برداشتن در مسیر پیشرفت شرکتهای دانشبنیان است.
استاندار گیلان نیز در جمع خبرنگاران گفت: این استان از ظرفیتها و استعدادهای نیروی انسانی خوبی برخوردار است که باید استفاده شود.
هادی حقشناس با اشاره به فعالیت ۱۰۰ شرکت دانشبنیان در گیلان اظهار کرد: اغلب شرکتها مشکل مکان و تولید انبوه دارند که باید این موضوع مورد توجه قرار گیرد.
او بیان کرد: شرکتهای دانشبنیان در گیلان باید تا پایان برنامه هفتم توسعه حداقل سه برابر شود و این استان ظرفیت لازم برای تحقق این رشد را داراست./ایرنا
انتهای پیام