درمان رایگان سل در شبکه بهداشتی و درمانی کشور

مدیر کشوری برنامه کنترل سل و جذام مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت گفت:هم‌اکنون ۴۲۳ آزمایشگاه میکروسکوپی و ۵۱ آزمایشگاه کشت سل در کشور خدمات تشخیصی رایگان ارائه می‌دهند.

به گزارش شهروند آنلاین؛ ناصحی افزود: به علت اینکه تشخیص و درمان بیماران مبتلا به سل، اصلی‌ترین راه پیشگیری از این بیماری در جامعه محسوب می‌شود، خدمات تشخیصی و درمانی این بیماری در شبکه بهداشتی و درمانی کشور رایگان است.

او اظهار کرد: دارو‌های مورد استفاده در درمان بیماران مبتلا به سل توسط سیستم بهداشت کشور تامین می‌شود و به صورت رایگان از طریق نزدیک‌ترین مرکز یا پایگاه یا خانه بهداشت نسبت به محل سکونت یا کار بیماران در اختیار آنها قرار می‌گیرد.

ناصحی افزود: با شناسایی هر مورد مبتلا به سل ریوی، افراد خانواده فرد مبتلا، به صورت فعال توسط همکاران بهداشتی بررسی می‌شوند و اگر موردی از بیماری در آنها شناسایی شود، اقدامات تشخیصی و درمانی رایگان برایشان انجام می‌شود و اگر بیماریِ سل فعال نداشته باشند، اما مشخص شود میکروب سل در بدن‌شان وجود دارد، درمان پیشگیری هم برایشان به صورت رایگان تجویز می‌شود.

او اضافه کرد: سل، یک بیماری درمان‌پذیر است. اگر فرد مبتلا به سل به طور کامل و منظم دارو‌های تجویزی را مصرف کند، بهبودی کامل خود را به دست می‌آورد. طول مدت درمان بیماری سل حدود شش ماه است و بیمار باید دارو‌های خود را طی این مدت به طور کامل و دقیق مصرف کند؛حتی اگر بیمار قبل از اتمام این مدت احساس بهبودی کرده باشد، به هیچ‌وجه نباید دوره درمانی را خودسرانه قطع کند./خبرگزاری صداوسیما

انتهای پیام

ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید
ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

از اینکه دیدگاه خود رو با ما در میان گذاشتید، خرسندیم.