توصیه‌های پلیس هنگام تصادفات

رانندگان پس از وقوع تصادف با گوشی خود عکس یا فیلم بگیرند

رئیس اداره تصادفات پلیس راهور پایتخت با بیان اینکه رانندگان پس از وقوع تصادف ضمن حفظ خونسردی با پلیس تماس بگیرند، گفت: این افراد حتما با گوشی همراه خود اقدام به تهیه فیلم یا عکس از صحنه برخورد خودروها کنند.

به گزارش شهروند آنلاین، سرهنگ رابعه جوانبخت روز دوشنبه در گفت‌وگویی در پاسخ به این سوال که پس از وقوع تصادف باید چه کاری کرد، افزود: بیشتر افراد گوشی هوشمند دارند. پس اولین بحث این است اگر به هر دلایلی تصادفی رخ داد شهروندان از خودروها و شرایط در این مواقع یک عکس یا فیلم کوتاهی برای خود تهیه کنند چرا که این عکس و فیلم هم به خودشان هم به پلیس برای تصمیم‌های بعدی کمک می‌کند.

او از شهروندان درخواست کرد که اگر تصادف جزیی باشد با تهیه عکس و فیلم خود، خودرو خود را به منتهی الیه خیابان منتقل کنند تا با تصادف خود باعث ایجاد ترافیک‌های سنگین و اختلال در تردد دیگر خودروها نشوند.

جوانبخت با بیان اینکه که تصادفات به سه دسته کلی فوتی، جرحی و خسارتی تقسیم می‌شوند، گفت: در تصادفات منجر به فوت یا جرح که آمبولانس به محل اعزام می‌شود؛ تماس با سامانه ۱۱۰ و حضور پلیس در آنجا الزامی است زیرا برای پیگیری کار قضایی و خسارت و دیه باید حتما کروکی ثبت شود.

رئیس اداره تصادفات راهور تهران بزرگ در مورد تصادفات خسارتی که منجر به آسیب خودروها می‌شود، اضافه کرد: اگر خسارت شما زیر ۴۰ میلیون تومان باشد و طرفین باهم به توافق برسند نیاز به حضور پلیس و کروکی نیست و می‌توانند به بیمه رفته و خسارت خود را از طریق بیمه پرداخت کنند اما در صورتی که مبلغ خسارت بالای ۴۰ میلیون تومان بود پلیس در صحنه حضور پیدا می‌کند و ضمن چک کردن مدارک راننده‌ها کروکی را ثبت می‌کند.

او ادامه داد: اگر طرفین تصادف نظر پلیس را قبول نکنند، کروکی شورای حل اختلاف برای آنها ترسیم و ادامه فرایند رسیدگی در شورای حل اختلاف با کارشناسان آنها بررسی و سهم تقصیر برای آنها در نظر گرفته می‌شود.

سرهنگ جوانبخت با بیان اینکه در راستای هوشمندسازی، پلیس از پارسال به صورت متوالی کروکی کاغذی را از فرایند رسیدگی به تصادفات حذف کرده و کروکی الکترونیکی را جایگزین آن کرده است، یادآور شد: پلیس در صحنه تصادفات حاضر شده و فرم کامل کروکی که شامل اطلاعات طرفین تصادف است را وارد تبلت هوشمند کرده و برای مالک خودرو کد پیامک می‌کند و سپس طرفین تصادف با مراجعه به بیمه می‌توانند خسارت را به صورت آنلاین دریافت کنند./ایرنا

انتهای پیام

ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید
ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

از اینکه دیدگاه خود رو با ما در میان گذاشتید، خرسندیم.