شورای روابط خارجی آمریکا از بحران اعتماد به ساختار سیاسی این کشور در آستانه انتخابات می‌گوید

هشدار وزارت کشور آمریکا درباره خشونت پس از انتخابات

خطر شکاف داخلی و حتی شورش‌های گسترده بر اثر کاهش اعتماد به ساختار سیاسی آمریکا روبه‌روز در حال افزایش است. انتخابات ٢٠٢٠ آمریکا و تن ندادن ترامپ به شکست و وقوع حوادثی چون حمله به کنگره، خبر از وقوع شکاف جدی در سیاست داخلی آمریکا می‌داد. خطری که در این دوره نیز پا برجاست و بلکه بیشتر احساس می‌شود. نتایج نظرسنجی چند روز قبل تایمز/سیه‌نا نشان داد ٤٥درصد آمریکایی‌ها معتقدند دمکراسی در این کشور عموم مردم را نمایندگی نمی‌کند و از هر ١٠نفر، ٦ نفر نگران تکرار حوادث ٢٠٢٠ و تن ندادن ترامپ به نتایج انتخابات هستند. اکنون شورای روابط خارجی آمریکا در آستانه انتخابات ریاست‌جمهوری، به تهدیدات امنیتی علیه آمریکا پرداخته و عدم‌اعتماد عمومی به ساختار و وقوع شکاف در جامعه را معضل اصلی این کشور دانسته؛ نه هوش مصنوعی و دخالت خارجی.

نگرانی از تهدیدات علیه امنیت انتخابات آمریکا
در ابتدای مطلب شورای روابط خارجی با عنوان: «درک تهدیدات امنیت انتخابات آمریکا در سال ٢٠٢٤» به قلم «کت دافی» و «جیکوب ویر»، ضمن اشاره به تلاش‌های خارجی و مداخله در انتخابات آمریکا، آمده‌است: «روزها یا هفته‌های پس از انتخابات می‌تواند بیشترین اهمیت را داشته باشد، به‌ویژه اگر یک برنده واضح برای انتخابات مشخص نشود. چنین عدم‌قطعیتی به تئوری‌های توطئه، فضای بیشتری جهت گسترش و انتشار می‌دهد و می‌تواند به‌طور قابل‌توجهی ناآرامی سیاسی یا حتی خشونت را در مناطق محلی افزایش دهد.»

نگرانی وزارت کشور آمریکا از تشدید خشونت‌ها و وقوع بحران
در بخش دیگری از این مطلب با اشاره به تشدید تنش‌های لفظی در انتخابات این دوره آمده است: «امسال -با توجه به سابقه خشونت در ٦ژانویه ٢٠٢١- و همچنین لفاظی‌های خشونت‌آمیز که بارها توسط نامزد جمهوریخواهان انجام گرفته است، راست گرایان افراطی خشن، به‌احتمال زیاد بزرگ‌ترین تهدید را تشکیل می‌دهند. وزارت کشور حتی هشدار داده است که «خطر افزایش یافته» خشونت، ممکن است شامل تلاش افراط‌گرایان برای خرابکاری در صندوق‌های رأی باشد  اقدامی که درصورت موفقیت می‌تواند کشور را وارد یک بحران قانون اساسی کند. آتش‌سوزی‌های اخیر در صندوق‌های رأی در ونکوور، واشنگتن، و پورتلند، اورگان، نیز حل نشده باقی مانده است.»

اغراق درباره خطر دخالت خارجی و غفلت از شکاف داخلی
در بخش دیگری از این مطلب با اشاره به بیان سخنان اغراق آمیز درباره دخالت چین، ایران و روسیه از طریق حملات سایبری، و یا تأثیر هوش مصنوعی، صراحتا مؤثر بودن اینگونه دخالت‌ها و فعالیت‌ها در انتخابات را انکار کرده و آورده است: «درس اصلی گزارش کمیته ٦ ژانویه این بود که سازمان‌های مجری قانون، میزانی که ترامپ ممکن است حامیان خود را تحریک کند و آنها را برای راهپیمایی به ساختمان کنگره بسیج کند، دست‌کم گرفتند. رهبران سیاسی، باید رویکردی مسئولانه برای اعتراف به کاهش اعتماد و وقوع شکاف‌های اعتباری[کاهش اعتبار ساختار] اتخاذ کنند که دیدگاه رأی‌دهندگان را نسبت به یکپارچگی[صحت] فرآیند انتخابات تعریف کند. امسال باید از انتخابات امن و مطمئن در برابر دخالت‌های خارجی دفاع کرد، اما نه به آن اندازه‌ای که باید از اقدامات داخلی مراقبت شود.»

ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید
ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

از اینکه دیدگاه خود رو با ما در میان گذاشتید، خرسندیم.