لزوم ادامه مسیر شهدای امدادگر در خدمت‌رسانی به مردم مناطق محروم

رئیس مؤسسه بهداری رزمی در یادواره شهدای امدادگر سیستان و بلوچستان بر لزوم ادامه مسیر شهدای امدادگر در خدمت‌رسانی به مردم مناطق محروم تأکید کرد.

به گزارش شهروند آنلاین از پایگاه اطلاع‌رسانی جمعیت هلال احمر؛ یادواره شهدای امدادگر سیستان و بلوچستان با حضور رئیس جمعیت هلال احمر و جمعی از مسئولین کشوری و لشکری صبح امروز در این استان برگزار شد.

سردار نصر الله فتحیان رئیس موسسه بهداری رزمی در این مراسم با اشاره به نقش امدادگران و فرماندهان مقاومت در مناطق محروم، از اهمیت خدمات‌رسانی به مردم و زحمات شهدای امدادگر سخن گفت.

رئیس مؤسسه بهداری رزمی دفاع مقدس و مقاومت، در کنگره شهدای امدادگر سیستان و بلوچستان با اشاره به جایگاه ویژه این استان در دوران دفاع مقدس گفت: «جوانان این منطقه با تقدیم بیش از 1300 شهید و 7500 جانباز، پایه‌های مقاومت را مستحکم کردند. این فداکاری‌ها سرمایه‌ای عظیم برای کشور و انقلاب اسلامی‌بوده و همچنان الهام‌بخش است.»

او با اشاره به خاطره‌ای از شهید حاج قاسم سلیمانی افزود: «۳۰ سال پیش در زاهدان، حاج قاسم به من گفت که بقای انقلاب اسلامی‌به ارتباط با مردم و خدمات‌رسانی به آنها بستگی دارد. او با تأکید بر ضرورت ارائه خدمات شایسته به مردم مناطق محروم، از جمله سیستان و بلوچستان، برپایی بیمارستان حضرت نبی اکرم زاهدان را کلید زد؛ بیمارستانی که امروز جزو پیشرفته‌ترین مراکز درمانی منطقه است.»

سردار فتحیان ادامه داد: «شهید شوشتری نیز همین نگاه مردم‌محور را داشت و در دوران فرماندهی‌اش ده‌ها بیمارستان صحرایی و تیم‌های پزشکی در مناطق محروم سیستان و بلوچستان ایجاد کرد. خدماتی که از هلال احمر، بسیج و دانشگاه‌ها به مردم این منطقه ارائه شد، پیوند عمیقی میان مردم و انقلاب اسلامی ایجاد کرد.»

او در پایان ضمن تجلیل از مقام شهدای امدادگر و تلاش امدادگران فعلی هلال احمر گفت: «امروز نگاه مقام معظم رهبری به سیستان و بلوچستان ویژه است و وظیفه همه ماست که این نگاه را با خدمت‌رسانی بی‌منت به مردم این منطقه تحقق بخشیم. شهدای امدادگر چراغ راه ما هستند و ادامه مسیر آن‌ها تضمین‌کننده اقتدار کشور خواهد بود.»/

ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید
ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

از اینکه دیدگاه خود رو با ما در میان گذاشتید، خرسندیم.