در پاسخ به شلیک موشک‌های آمریکایی توسط اوکراین علیه یک فرودگاه نظامی در روسیه

حملات موشکی گسترده روسیه به تاسیسات مختلف اوکراین

[راضیه زرگری]صبح جمعه رسانه‌های محلی اوکراین اعلام کردند که در پی حملات موشکی گسترده ارتش روسیه، برق شهرهای مختلف استان «لووف» قطع شده و انفجارهای متعددی نیز در «اودسا، خملنیتسکی، و وینیتسیا» گزارش شده است. تصاویر منتشرشده در رسانه‌های اجتماعی نشان می‌دهد که ساکنان کی‌یف در متروی این شهر پناه گرفته‌اند، زیرا هشدار حمله هوایی همچنان فعال است. الجزیره به نقل از نیروی هوایی اوکراین اعلام کرد که مسکو در این حملات از موشک‌های مافوق صوت «کینژال» استفاده کرده است.

مهر به نقل از رویترز در این رابطه نوشت: «هرچند زلنسکی اعلام کرد روسیه با ٩٣ موشک کروز و بالستیک و ٢٠٠ پهپاد انتحاری زیرساخت‌های اوکراین را هدف قرار داده، با این حال مدعی شد پدافند اوکراین اکثر موشک‌های شلیک‌شده را رهگیری و سرنگون کرده است.»

وزارت دفاع روسیه: تمام اهداف تلافی جویانه محقق شده است
به گزارش راشاتودی، وزارت دفاع روسیه گزارش داد حملات موشکی نیمه شب پنجشنبه به تأسیسات بسیار مهم اوکراین در پاسخ به حمله اخیر کی‌یف به فرودگاه نظامی در نزدیکی تاگانروگ انجام شد. این وزارتخانه اعلام کرد که تمام اهداف این حمله تلافی جویانه محقق شده است. در توضیح جزئیات این عملیات آمده است حمله گسترده‌ای با تسلیحات هوایی، دریایی و پهپادهای دوربرد با دقت بالای روسیه به تأسیسات زیرساخت سوخت و انرژی در اوکراین که از پشتیبان عملیات‌های جنگی بودند، انجام شده است. این بیانیه می‌گوید روسیه یک مجتمع صنعتی-نظامی اوکراین را هدف قرار داده است.

موشک‌های اوکراین به فرودگاه نظامی سرنگون و منحرف شده اند
به نوشته راشا تودی ، این وزارتخانه گزارش داد که نیروهای اوکراین شش موشک   ATACMS  آمریکایی را به سمت یک فرودگاه در منطقه روستوف پرتاب کرده‌اند. مسکو گفت که دو موشک با استفاده از سیستم پدافند هوایی پانسیر سرنگون شدند، درحالی‌که چهار مورد دیگر با استفاده از سیستم‌های جنگ الکترونیک منحرف شدند و انفجار آن به آسیب جزئی منجر شد. پسکوف، سخنگوی کرملین نیز تأیید کرده است که حملات شبانه «تا حدی» در پاسخ به پرتاب موشک‌های دوربرد آمریکایی توسط کی‌یف بوده است. به نوشته تایمز مسکو، سخنگوی کرملین یک روز قبل، هشدار داده بود که روسیه در برابر حمله به فرودگاه روستوف به‌گونه‌ای که «مناسب تشخیص داده شود» تلافی خواهد کرد. راشا تودی تأکید کرد برای جلوگیری از ادامه حملات روسیه، اوکراین در میان ترس از اینکه به‌زودی با روی کار آمدن ترامپ حمایت‌ها کاهش یابد، درخواست سیستم‌های دفاع هوایی بیشتر از متحدان غربی خود را کرده است.

ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید
ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

از اینکه دیدگاه خود رو با ما در میان گذاشتید، خرسندیم.