7 کشور در آفریقا و خاورمیانه در معرض خطر قحطی

سازمان ملل ۱۰۰ میلیون دلار به افغانستان و 6 کشور دیگر اختصاص می‌دهد

دفتر امور بشردوستانه سازمان ملل متحد درصدد کمک به 7 کشور دنیا از جمله افغانستان است که گفته می‌شود با خطر جدی قحطی مواجه شده‌اند.

شهروندآنلاین: دفتر امور بشردوستانه سازمان ملل روز چهارشنبه با طرح این هشدار اعلام کرد که هفت کشور در آفریقا و خاورمیانه به دلیل درگیرشدن با مناقشات و نیز همه‌گیری بیماری کووید-۱۹ به صورت جدی در معرض خطر قحطی قرار دارند.

مجوز اعطای این کمک مالی در حالی قرار است به‌زودی صادر شود که رئیس امور بشردوستانه سازمان ملل متحد بازگشت به جهانی که در آن قحطی برخی کشورها را در معرض تهدید قرار می‌دهد،  بسیار «ناپسند و زشت» توصیف کرده است.

در بیانیه دفتر امور بشردوستانه سازمان ملل متحد آمده است که ۸۰ میلیون دلار از این کمک مالی به افغانستان، بورکینافاسو، کنگو، نیجریه، سودان جنوبی و یمن اختصاص خواهد یافت.

بر این اساس ۲۰ میلیون دلار دیگر نیز برای برنامه‌ریزی و انجام «اقدامات پیشگیرانه جهت مبارزه با قحطی در اتیوپی» اختصاص داده شده، کشوری که از هفته‌های گذشته به صحنه نبردهای خونین میان نیروهای دولت فدرال و حامیان جنبش آزادیبخش مردم در منطقه تیگرای تبدیل شده و بسیاری از ساکنان مناطق شمالی را آواره و سرگردان کرده است.

دفتر امور بشردوستانه سازمان ملل متحد در بیانیه خود تأکید می‌کند: «بدون اقدام فوری، مناطقی از بورکینافاسو، شمال شرقی نیجریه، سودان جنوبی و یمن با خطر جدی قطحی مواجه می‌شوند. این اولین‌باری است که از سال ۲۰۱۷ تا کنون قحطی و گرسنگی در مناطقی از سودان جنوبی مشاهده شده است.»

مارک لوکاک، رئیس امور بشردوستانه سازمان ملل، نیز در این خصوص می‌گوید: «بازگشت به جهانی که قحطی در آن رایج است، برای جهانی که در آن بیش از اندازه کافی غذا برای همه وجود دارد، زشت و ناپسند است.»

سازمان ملل متحد اعلام کرده که این کمک مالی در وهله نخست به اقشاری چون زنان، دختران و افراد معلول که بیش از دیگران در معرض خطر و آسیب‌پذیر قرار دارند، اختصاص خواهد یافت.

به گزارش دفتر امور بشردوستانه سازمان ملل متحد 80 میلیون دلار از کمک مالی یادشده قرار است به این شرح در اختیار کشورهای تعیین‌شده قرار گیرد: ۱۵ میلیون دلار به افغانستان، ۶میلیون دلار به بورکینافاسو، ۷ میلیون دلار به کنگو، ۱۵ میلیون دلار به مناطق شمال شرقی نیجریه، ۷ میلیون دلار به سودان جنوبی و ۳۰ میلیون دلار به کشور یمن.

تمامی کشورهای نام‌برده شده بر اثر جنگ و مناقشات داخلی بی‌ثبات شده و شهروندان غیرنظامی در این کشورها با خطر مرگ و گرسنگی دست‌وپنجه نرم می‌کنند.

اندازه متنAaAa

دفتر امور بشردوستانه سازمان ملل متحد در صدد کمک به هفت کشور دنیا از جمله افغانستان است که گفته می‌شود با خطر جدی قحطی مواجه شده‌اند.

دفتر امور بشردوستانه سازمان ملل روز چهارشنبه با طرح این هشدار اعلام کرد که هفت کشور در آفریقا و خاورمیانه به دلیل درگیر شدن با مناقشات و نیز همه‌گیری بیماری کووید۱۹ به صورت جدی در معرض خطر قحطی قرار دارند.

بنا به این گزارش، سازمان ملل متحد قرار است به زودی ۱۰۰ میلیون دلار برای کمک به این کشورها که نام افغانستان نیز در میان آنها دیده می‌شود، اختصاص دهد.

مجوز اعطای این کمک مالی در حالی قرار است به زودی صادر شود که رئیس امور بشردوستانه سازمان ملل متحد بازگشت به جهانی که در آن قحطی برخی کشورها را در معرض تهدید قرار دهد بسیار «ناپسند و زشت» توصیف کرده است.

در بیانیه دفتر امور بشردوستانه سازمان ملل متحد آمده است که ۸۰ میلیون دلار از این کمک مالی به افغانستان، بورکینافاسو، کنگو، نیجریه، سودان جنوبی و یمن اختصاص خواهد یافت.

بر این اساس ۲۰ میلیون دلار دیگر نیز برای برنامه ریزی و انجام «اقدامات پیشگیرانه جهت مبارزه با قحطی در اتیوپی» اختصاص داده شده است، کشوری که از هفته‌های گذشته به صحنه نبردهای خونین میان نیروهای دولت فدرال و حامیان جنبش آزادی‌بخش مردم در منطقه تیگرای تبدیل شده و بسیاری از ساکنان مناطق شمالی را آواره و سرگردان کرده است.

دفتر امور بشردوستانه سازمان ملل متحد در بیانیه خود تاکید می‌کند: «بدون اقدام فوری، مناطقی از بورکینافاسو، شمال شرقی نیجریه، سودان جنوبی و یمن با خطر جدی قطحی مواجه می‌شوند. این اولین باری است که از سال ۲۰۱۷ تاکنون قحطی و گرسنگی در مناطقی از سودان جنوبی مشاهده شده است.»

مارک لوکاک، رئیس امور بشردوستانه سازمان ملل نیز در این خصوص می‌گوید: «بازگشت به جهانی که قحطی در آن رایج است، برای جهانی که در آن بیش از اندازه کافی غذا برای همه وجود دارد، زشت و ناپسند است.»

سازمان ملل متحد اعلام کرده که این کمک مالی در وهله نخست به اقشاری چون زنان، دختران و افراد معلول که بیش از دیگران در معرض خطر و آسیب‌پذیر قرار دارند اختصاص خواهد گرفت.

به گزارش دفتر امور بشر دوستانه سازمان ملل متحد هشتاد میلیون دلار از کمک مالی یاد شده قرار است به این شرح در اختیار کشورهای تعیین شده قرار گیرد: ۱۵ میلیون دلار به افغانستان، ۶ میلیون دلار به بورکینافاسو، ۷ میلیون دلار به کنگو، ۱۵ میلیون دلار به مناطق شمال شرقی نیجریه، ۷ میلیون دلار به سودان جنوبی و ۳۰ میلیون دلار به کشور یمن.

کلیه کشورهای نام برده شده بر اثر جنگ و مناقشات داخلی بی ثبات شده و شهروندان غیرنظامی در این کشورها با خطر مرگ و گرسنگی دست و پنجه نرم می‌کنند.

ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید
ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

از اینکه دیدگاه خود رو با ما در میان گذاشتید، خرسندیم.