آخرین دفاع متهم اصلی در جمع مالباختگان پرونده کثیرالشاکی
دادگاه پرونده شرکت رضایت خودرو در ایستگاه دوازدهم
دوازدهمین جلسه دادگاه «رضایت خودرو طراوت نوین» با حضور متهمان و شاکیان در دادگاه ویژه رسیدگی به جرایم اخلالگران در نظام اقتصادی دادگستری کل استان قزوین، برگزار شد.
به گزارش شهروند آنلاین، در جلسه امروز متهم اصلی بر اساس کیفرخواست به آخرین دفاع از اتهامات انتسابی خود میپردازد.
جلسه پیش ۴ متهم اصلی این پرونده به آخرین دفاع از اتهامات انتسابی خود پرداختند.
تعداد متهمان پرونده ۲۶ شخص حقیقی و دو شخص حقوقی هستند که برای این ۲۶ متهم به اتهام اخلال در نظام اقتصادی و کلاهبرداری شبکهای به صورت عمده و کلان، تقاضای مجازات شده است.
برای متهم ردیف اول در کیفرخواست تقاضایی که شده است، اخلال در نظام اقتصادی به قصد مقابله با نظام است و برای سایر متهمان اخلال در نظام اقتصادی به صورت عمده و کلان است که همه اینها مستلزم رسیدگی بوده و این فقط کیفرخواست است که بعد از رسیدگی، رای نهایی مشخص خواهد شد.
۴۰ هزار نفر از ۱۳ استان بیش از ۸ هزار میلیارد تومان در این شرکت سرمایهگذاری کردهاند./خبرگزاری صداوسیما