رزمایش بزرگ نیروی دریایی سپاه در خلیج فارس و تنگه هرمز

فرمانده نیروی دریایی سپاه از آغاز رزمایش نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی امروز جمعه در منطقه میانی و شمالی خلیج فارس در سه منطقه دریایی خبر داد.

به گزارش شهروند آنلاین،سردار تنگسیری در گفت‌و‌گو با خبرگزاری صدا و سیما گفت: این نمایش قدرت نیرو‌های شرکت کننده در این رزمایش، بخش بسیار کوچکی از توانمندی نیروی دریایی سپاه است.

دریادار تنگسیری پیام این رزمایش را صلح و دوستی برای کشور‌های همسایه و مقابله با هرگونه تهاجم نیرو‌های فرامنطقه‌ای دانست و تأکید کرد: این رزمایش نشان‌دهنده توانایی ما در برقراری امنیت منطقه است.

او با تأکید بر تقویت مؤلفه‌های رزم دریایی در رزمایش نیروی دریایی سپاه، از بکارگیری تجهیزات جدید اعم از شناور‌های تندرو، موشک‌های ساحل به دریا و موشک‌های سطح به سطح در این رزمایش خبر داد./

ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید
ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

از اینکه دیدگاه خود رو با ما در میان گذاشتید، خرسندیم.