آغاز برگزاری المپیاد بانوان نجاتگر

فعالیت ۶۰۰ نجاتگر هلال ‌احمر در کشور

رئیس سازمان امدادونجات جمعیت هلال ‌احمر گفت: تعداد بانوان نجاتگر فعال در کشور در حال حاضر 600 نفر هستند و المپیاد تخصصی آنها نیز از امروز در مازندران آغاز می‌شود.

به گزارش شهروند آنلاین از پایگاه اطلاع‌رسانی جمعیت هلال ‌احمر؛ محمودی، رئیس سازمان امدادونجات جمعیت هلال احمر، گفت: بر اساس فرمایشات مقام معظم رهبری و تأکیدات رئیس ‌جمهور مبنی بر حضور همه‌جانبه بانوان در عرصه‌های مختلف، از امروز دوشنبه ۷ بهمن‌ماه به مدت یک هفته، المپیاد ملی امداد و نجات بانوان در استان مازندران برگزار می‌شود.

او افزود: المپیاد مردان نجاتگر روز گذشته، به پایان رسید و المپیاد برای زنان، در حوزه‌های مختلف تخصصی آغاز شده و از منتخبان تقدیر خواهد شد.

محمودی ادامه داد: در حال حاضر ۶۰۰ نفر زن در کل کشور نجاتگر سازمان امداد و نجات هستند و در بیشتر استان‌ها حداقل یک پایگاه زنان وجود دارد و در سایر استان‌ها نیز، زنان پس از گذراندن دوره‌های یک و نیم ساله، به پایگاه‌ها معرفی می‌شوند.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال ‌احمر گفت: تیم‌های واکنش سریع بانوان ما همانند مردان، قابلیت اجرای تمام مأموریت‌ها در حوادث مختلف را مثل تصادفات، سیل، زلزله و غیره دارند.

محمودی ادامه داد: ما بارها شاهد بودیم که زنان همانند مردان پای کار هستند و حتی در برخی موارد از مردان عملکرد بهتری دارند؛ به عنوان مثال، بیشتر آسیب‌دیدگان ما در حوادث چه سوانح طبیعی چه غیرطبیعی، زنان و کودکان هستند. به همین دلیل وقتی مردم امدادگران و نجاتگران زن ما را می‌بینند؛ احساس بهتری دارند و از حضور آنها آرامش می‌گیرند. به همین دلیل جذب نیروهای بانوان امدادگر ادامه دارد./

ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید
ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

از اینکه دیدگاه خود رو با ما در میان گذاشتید، خرسندیم.