تلاش دولت برای تثبیت قیمت محصولات کشاورزی در نمایشگاه تهران

در یازدهمین نمایشگاه جامع کشاورزی در تهران، فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت چهاردهم، از تلاش‌های دولت برای کنترل قیمت محصولات کشاورزی خبر داد و بر اهمیت این موضوع در تأمین معیشت مردم و پایداری اقتصادی کشور تأکید کرد.

کنترل قیمت محصولات کشاورزی در نمایشگاه تهران

به گزارش شهروندآنلاین، یازدهمین نمایشگاه جامع کشاورزی در کنار نهمین نمایشگاه بین‌المللی ادوات کشاورزی و نهاده‌ها، سیستم نوین آبیاری در محل نمایشگاه دائمی تهران در حال برگزاری است. این نمایشگاه به عنوان محلی برای تبادل نظر و ارائه راهکارهای نوین در زمینه کنترل قیمت محصولات کشاورزی و بهبود وضعیت بازار محصولات کشاورزی عمل می‌کند.

اهمیت کشاورزی در تمدن بشری

فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت چهاردهم در مراسم افتتاحیه این نمایشگاه گفت: کشاورزی با تمدن و پیشینه بشر رابطه دارد و به جهت راهبردی در اهمیت کشورها نقش‌آفرین است. وی افزود: کشاورزی بخشی است که با تغییرات عصرها منقرض نمی‌شود و توانایی عجین شدن با فناوری‌های نوین را دارد.

ارتباط قیمت‌ها با سفره مردم

مهاجرانی ادامه داد: نکته مهم این بخش به دلیل نوسانات قیمتی این است که با سفره مردم در ارتباط است. اگر قیمت‌ها در پتروشیمی‌ها بالا و پایین شود، درک مستقیمی وجود ندارد، اما قیمت محصولات در بازار توسط مردم به طور مستقیم درک می‌شود.

مهاجرانی با اشاره به مفهوم اعتماد در مدیریت، اظهار کرد: اعتماد در حوزه اجتماعی و مدیریت ناشی از قابلیت پیش‌بینی است. اگر دولت در شکل کلان اعم از قوه مجریه، مجلس، بخش خصوصی و… که در یک زیست بوم فعالیت داریم، رفتارها قابل پیش‌بینی باشد، می‌توانیم اعتماد را به وجود آوریم. اعتماد دولت و بخش خصوصی باید منجر به اعتماد دولت و ملت شود.

کنترل قیمت محصولات کشاورزی و گرانی صیفی‌جات

سخنگوی دولت با اشاره به گرانی صیفی‌جات در چند هفته اخیر، گفت: در این باره با وزیر جهاد کشاورزی صحبت شد و عنوان شد قیمت‌ها در حال کنترل است و گاهی افراد بیشتر از نیاز خرید می‌کنند. البته این موضوع هم به این برمی‌گردد که افراد احساس می‌کنند نتوانند در آینده خرید داشته باشند.

وی تصریح کرد: اگر بخواهیم جلوی رفتار موجی را بگیریم، باید رفتار ما پیش‌بینی‌پذیر باشد. وقتی رفتار دولت غیرقابل پیش‌بینی باشد، به تبع آن رفتار بخش خصوصی هم همین‌گونه خواهد بود. تمام تلاش دولت این است که ثبات ایجاد کند و احکام برنامه هفتم توسعه را اجرایی کند.

منابع مالی و توفیق برنامه‌ها

وی با بیان اینکه برای اجرای برنامه نیاز به منابع است، گفت: اما همه چیز منابع مالی نیست. در برنامه‌های قبلی، میزان توفیق حدود ۳۰ درصد بود که نشان می‌دهد توافق دولت و مجلس باید بیشتر شود.

مهاجرانی ادامه داد: احکام در حال اجرا باید منجر به تغییر شود که در سفره مردم احساس شود. اگر آرام حرکت کنیم، دیگران به آرامی ما حرکت نمی‌کنند و این امر فاصله ما را با دیگر کشورها بیشتر می‌کند و دولت تلاش دارد این فاصله کم شود.

تجلی قدرت مردم در دهه فجر

وی افزود: دهه فجر به معنای تجلی قدرت مردم است؛ بنابراین هر چقدر دولت با مجلس همسو شود و مجلس با دولت همراهی کند، همه کمک می‌شود مشکلات را بهتر حل کنیم.

سخنگوی دولت با بیان اینکه تمرکز را باید از فرد به موضوع معطوف کرد، ادامه داد: به این ترتیب می‌توانیم مسائل کشور را پیگیری و حل کنیم.

مهاجرانی در پایان گفت: شیوه‌های نوین در بخش کشاورزی بسیار کمک‌کننده است و با کشاورزی راهبردی به دستاوردهای مهمی دست پیدا خواهیم کرد.

ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید
ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

از اینکه دیدگاه خود رو با ما در میان گذاشتید، خرسندیم.