رئیس سازمان مدیریت بحران کشور گفت: به استانداران تحت تاثیر بارش برف و باران تاکید کردیم تمهیدات لازم برای تامین سوخت کافی، تغذیه و آب استانها به ویژه استانهای شمالی فراهم شود و آرد مازاد بر جیره نانواییها در استانهای تحت تاثیر توزیع شود.
به گزارش شهروند آنلاین، حسین ساجدینیا گفت: با توجه به بارش برف و باران در ۲۲ استان غربی و شمالی کشور و کولاک و یخبندان در ارتفاعات و مناطق سردسیر، تمهیدات لازم فراهم شده و تمامی استانهای متاثر درحالت آمادهباش قرار دارند.
او افزود: از شب گذشته بیشترین بارش برف و باران را در استان گیلان و به ویژه در رشت داشتیم که در چند منطقه مسکونی رشت، به علت بالا آمدن سطح آب رودخانه و وقوع سیلاب و آبگرفتگی معابر روند کمکرسانی به مردم انجام شده است.
رئیس سازمان مدیریت بحران گفت: ستاد مدیریت بحران تعطیلی مدارس و ادارات ۲۲ استان متاثر از بارش برف و باران را به عهده استانداران گذاشته است تا در صورت صلاحدید اقدام به تعطیلی کنند.
او افزود: از مردم تقاضا میکنیم با توجه به برودت هوا و یخبندان و لغزندگی معابر از سفرهای غیرضروری پرهیز کنند تا منجر به وقوع حوادث جبرانناپذیر نشوند./خبرگزاری صداوسیما