پایان کار چهار نماینده اسکی صحرانوردی مردان در بازی‌های آسیایی زمستانی

چهار نماینده اسکی صحرانوردی مردان کشورمان در بازی‌های آسیایی هاربین ۲۰۲۵ در رشته ۱۰ کیلومتر پاتیناژ مردان به رقابت با حریفان خود پرداختند.

به گزارش شهروند آنلاین، چهار نماینده اسکی صحرانوردی مردان کشورمان در بازی‌های آسیایی هاربین۲۰۲۵ امروز (دوشنبه) در رشته ۱۰ کیلومتر پاتیناژ مردان به رقابت با حریفان خود پرداختند.

در پایان این مسابقات دانیال ساوه شمشکی با ثبت زمان ۲۴:۲۵.۲ در جایگاه نوزدهم، علیرضا مقدید با زمان ۲۶:۱۸.۴ در رتبه بیست و هفتم، سیداحمدرضا صید با زمان ۲۶:۴۰.۴ در جایگاه بیست و نهم و مهدی تیر با زمان ۲۶:۵۸.۱ در رتبه سی و یکم جدول جای گرفتند.

هاروکی یاماشیتای ژاپنی با ثبت رکورد ۲۱:۰۶.۵ در رتبه نخست این مسابقه قرار گرفت. تاکاتسوگو او دا دیگر هموطن ژاپنی او با زمان ۲۱:۱۶.۵ دوم شد و الراس کلیمین قزاقستانی با زمان ۲۱:۲۰.۳ در جایگاه سوم قرار گرفت./ایرنا

ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید
ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

از اینکه دیدگاه خود رو با ما در میان گذاشتید، خرسندیم.