تلاش برای یافتن ناخدای مفقود شده در آب‌های ساحلی بندر چابهار

مدیرعامل هلال ‌احمر استان سیستان و بلوچستان،با اشاره به مفقود شدن ناخدای چابهاری در آب‌های ساحلی، از ادامه عملیات جست‌وجو خبر داد.

به گزارش شهروند آنلاین از پایگاه اطلاع‌رسانی جمعیت هلال‌احمر؛ سیدمحمدمهدی سجادی مدیرعامل جمعیت هلال ‌احمر استان سیستان و بلوچستان، گفت: پیرو اطلاع EOC در 27 بهمن‌ماه، مبنی بر حادثه برای لنچ باری در آب‌های ساحلی بندر چابهار، بلافاصله تیم‌های عملیاتی و نجات هلال‌احمر وارد عمل شدند.

او ادامه داد: طبق گزارش رسیده، روز ۲۴ بهمن‌ماه لنچ باری در آب‌های ساحلی چابهار حوالی دریاچه صورتی دچار حریق می‌شود، بنابراین ناخدا و ملوان کشتی وارد آب شدند، با گذشت چند ساعت ملوان به حالت نیمه سوخته خود را به ساحل می‌رساند؛ اما از ناخدای لنچ خبری در دسترس نیست.

سجاد افزود: عملیات جست‌وجو و نجات ناخدای مفقود شده توسط تیم‌های عملیاتی هلال‌ احمر شهرستان‌های چابهار و کنارک به صورت 24 ساعته، در منطقه همچنان ادامه دارد، ناخدای کشتی فردی ۳۷ ساله به نام عبدالواحد دامی است. از همه صیادان و افراد محلی که در محدوده حادثه حضور دارند درخواست شده است تا هرگونه اطلاعی را که می‌تواند به یافتن فرد مفقود شده کمک کند، از طریق شماره تماس ۱۱۲ ندای امداد در اختیار تیم‌های امدادی قرار دهند./

ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید
ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

از اینکه دیدگاه خود رو با ما در میان گذاشتید، خرسندیم.