جزئیات دستگیری قاتلان دانشجوی دانشگاه تهران

متهم قتل خالقی: روز جمعه متوجه شدم چه اتفاقی افتاده است

سرپرست دادسرای جنایی از دستگیری عاملان سرقت و قتل امیر محمد خالقی دانشجوی دانشگاه تهران در شب گذشته خبر داد.

به گزارش شهروند آنلاین، محمد شهریاری سرپرست دادسرای جنایی از دستگیری عاملان سرقت و قتل امیر محمد خالقی دانشجوی دانشگاه تهران در شب گذشته خبر داد.

شهریاری گفت: متهمان در یک اقدام قضایی و فنی دستگیر شدند و در تحقیقات اولیه به سرقت و قتل امیر محمد خالقی اعتراف کردند.

او ادامه داد: در تحقیقات اولیه مشخص شد متهمان با انگیزه سرقت مرتکب قتل شده‌اند.

محمد شریاری عنوان کرد: متهم اصلی که اقدام به قتل و سرقت کرد (ترک‌نشین موتورسیکلت) با هویت احمد و راکب موتور سیکلت با هویت امیر است.

تحقیقات در حال انجام است و جزئیات بیشتر اطلاع‌رسانی خواهد شد.

بلافاصله پس از دستگیری متهمان این اقدام که منجر به قتل امیرمحمد خالقی شد محمد شهریاری با حضور در محل نگهداری دو متهم تحقیقات از این افراد را شروع کرد.

در تحقیقات اولیه هر دو متهم ضمن اعتراف صریح به سرقت منجر به قتل از دانشجوی دانشگاه تهران جزییات صحنه را تشریح کردند.

متهم به قتل امیرمحمد خالقی در جلسه بازپرسی اولیه گفت: در منطقه‌ای خلوت فرد را شناسایی کردیم و برای سرقت از او اقدام کردیم. پس از گرفتن گوشی و کیف مقتول دو سه ضربه به او زدم و بلافاصله سوار موتور شدم و رفتیم.

او عنوان می‌کند روز جمعه متوجه شدم که چنین اتفاقی را رقم زده‌ام.

هر دو فرد اوایل بامداد امروز توسط حفاظت اطلاعات فراجا بازداشت شدند.خبرگزاری صداوسیما

ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید
ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

از اینکه دیدگاه خود رو با ما در میان گذاشتید، خرسندیم.