عراقچی: آماده ادامه مذاکرات با سه کشور اروپایی هستیم

وزیر امور خارجه ضمن اعلام آمادگی تهران برای ادامه مذاکرات با سه کشور اروپایی، تاکید کرد جمهوری اسلامی ایران زبان تهدید و فشار را برنمی‌تابد و سیاست فشار حداکثری مسلما شکست خواهد خورد.

به گزارش شهروند آنلاین، وولفگانگ آمادئوس برولهارت نماینده ویژه سوئیس در امور خاورمیانه و شمال آفریقا در حاشیه هشتمین کنفرانس اقیانوس هند در مسقط با سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه دیدار کرد.

عراقچی در این دیدار با اشاره به سوابق دیرینه و حسنه روابط دو کشور در ابعاد دوجانبه و چندجانبه، از تلاش‌های سوئیس به عنوان حافظ منافع آمریکا قدردانی کرد و نقش سازنده سوئیس را در کمک به تقویت صلح و ثبات در منطقه حائز اهمیت دانست.

او با استقبال از برگزاری نشست آتی رایزنی‌های سیاسی بین دو کشور در تهران تصریح کرد، ما بر ادامه گفت‌و‌گو‌ها و همکاری‌های دو کشور در این راستا تاکید داریم.

وزیر امور خارجه همچنین با اشاره به برگزاری سه دور مذاکرات ایران و سه کشور اروپایی و آمادگی ایران برای تداوم آن، تاکید کرد جمهوری اسلامی ایران زبان تهدید و فشار را برنمی‌تابد و سیاست فشار حداکثری مسلما شکست خواهد خورد.

نماینده ویژه سوئیس نیز در این دیدار با ارائه گزارشی از تلاش‌های کشورش در راستای برقراری صلح و ثبات جهانی، بر نقش مهم و اثرگذار ایران در منطقه تأکید کرد.

وولفگانگ آمادئوس برولهارت همچنین استمرار گفت‌و‌گو‌های دوجانبه با ایران در زمینه‌های مختلف دوجانبه و منطقه‌ای را حائز اهمیت دانست و بر تمایل و آمادگی خود برای تداوم گفت‌و‌گو‌ها و مشورت‌های دوجانبه از جمله در خلال دور آتی نشست رایزنی‌های دو کشور در تهران تاکید کرد.

دو طرف در این دیدار در خصوص برخی موضوعات مورد اهتمام مشترک در عرصه منطقه‌ای و بین‌المللی تبادل نظر کردند./خبرگزاری صداوسیما

ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید
ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

از اینکه دیدگاه خود رو با ما در میان گذاشتید، خرسندیم.