تشریح برنامه‌های بزرگداشت شهید نصرالله در ایران

معاون شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی برنامه‌های بزرگداشت مقام شهیدان نصرالله و صفی‌الدین دبیران کل حزب‌الله لبنان در ایران را تشریح کرد.

به گزارش شهروند آنلاین، حجت‌الاسلام محمدمهدی عرب‌انصاری معاون شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی درباره برگزاری مراسم و یادبود شهید سید حسن نصرالله و و سید هاشم صفی‌الدین در سراسر کشور گفت: فردا یکشنبه 5 اسفند 1403 مراسم تشییع پیکر شهید سید حسن نصرالله و سید هاشم صفی‌الدین از ساعت 12:00 در بیروت آغاز می‌شود ما به‌ احترام شهدا بیننده این برنامه هستیم.

او افزود: پس از نماز مغرب و عشاء در حرم‌های مطهر، بقاع متبرکه، مصلی‌ها و مساجد محوری سراسر کشور و تهران مراسم ختم و سوگواری با قرائت قرآن مجید برگزار می‌شود.

عرب‌انصاری در ادامه عنوان کرد: این برنامه سراسری در شهر تهران در مصلای امام خمینی(ره) برگزار می‌شود. ذکر تلاوت قرآن و سخنرانی و مداحی از جمله برنامه‌های فردا در مصلی است در مشهدالرضا این برنامه از ساعت 15:00 خیابان امام رضا شروع می‌شود و دلدادگان به ‌سمت حرم مطهر امام رضا(ع) حرکت می‌کنند.

او تصریح کرد: حرکت مردم شهر قم برای گرامیداشت تشییع پیکر شهید سید حسن نصرالله و سید هاشم صفی‌الدین از میدان جانبازان به‌ سمت حرم مطهر حضرت معصومه(س) خواهد بود و در شاهچراغ شیراز همین برنامه برپاست که دانشجویان با مردم انقلابی شیراز از دانشگاه علوم پزشکی شیراز حرکت می‌کنند و سرود‌های مقاومت و سخنرانی خواهیم داشت.

معاون شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در پایان گفت: به ‌یاد شهدای مقاومت درخت زیتون کاشته خواهد شد و در مسیر‌ها موکب‌هایی حاضر هستند./تسنیم

ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید
ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

از اینکه دیدگاه خود رو با ما در میان گذاشتید، خرسندیم.