معاون اجتماعی سازمان انتقال خون اعلام کرد که با وجود تعطیلیهای ناشی از برودت هوا، تمامی مراکز انتقال خون در سراسر کشور فعال هستند و از هموطنان برای اهدای خون دعوت بهعمل میآید.
به گزارش شهروندآنلاین،معاون اجتماعی سازمان انتقال خون اعلام کرد: با وجود تعطیلیهای پیشآمده بهخاطر سرمای هوا مراکز انتقال خون در سراسر کشور فعالند. این مراکز پذیرای هموطنان هستند.
شهرام میرزایی گفت: هم اکنون برودت هوا بسیاری از استانهای کشور را به تعطیلی کشانده است. اما نیاز به خون و وجود بیماران و جراحیهای ضروری تداوم دارد. به همین دلیل برای تأمین ذخایر خون و نیاز مراکز درمانی، اهدای خون یک ضرورت و همیشگی است. مراکز اهدای خون در هر شرایطی فعال و در انتظار اهداکنندگان هستند.
دعوت از هموطنان برای اهدای خون در شرایط سرما
او با اشاره به عوامل متعددی چون بیماریهای فصلی، کاهش تردد، ترافیک ناشی از برف و بارندگی و تعطیلی گفت: این شرایط معمولاً منجر به کاهش مراجعات به مراکز اهدای خون میشود. از هموطنان عزیز دعوت میکنم در صورت امکان در این روزها اهدای خون را در برنامه خود قرار دهند تا در تأمین این ماده حیاتی برای بیماران سهیم باشند./