انجام ۲۵۰ ماموریت امدادی در ۷۲ ساعت

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال ‌احمر با اشاره به انجام ۲۵۰ ماموریت امدادی در 72 ساعت گذشته، از حضور ۳۲۱ تیم امدادی در این عملیات‌ها، خبر داد.

به گزارش شهروند آنلاین از پایگاه اطلاع‌رسانی جمعیت هلال ‌احمر؛ محمودی، رئیس سازمان امدادونجات جمعیت هلال ‌احمر گفت: در ۷۲ ساعت گذشته ۲۵۰ مأموریت امدادونجات به ثبت رسیده است.

او افزود: در این فاصله زمانی ۳۴۶ نفر از هموطنانمان در حوادث و سوانح دچار مصدومیت شدند که نجاتگران‌ جمعیت هلال‌ احمر اقدامات پیش‌بیمارستانی را انجام دادند و ۱۲۳ نفر از آنان را به مراکز درمانی منتقل کردند.

محمودی ادامه داد: ۳۲۱ تیم عملیاتی متشکل از نجاتگران‌ در سراسر کشور به هموطنان خدمات امدادی ارائه دادند.

گفتنی است، هم‎وطنان می‌توانند با تلفن ۱۱۲ ندای امدادونجات جمعیت هلال ‌احمر در هر ساعتی از شبانه‌روز و بدون نیاز به سیم‌کارت تماس بگیرند و از خدمات امدادی نیروهای عملیاتی این جمعیت بهره‌مند شوند./

ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید
ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

از اینکه دیدگاه خود رو با ما در میان گذاشتید، خرسندیم.