دختر فیلیپینی برای ازدواج با پسر نوشهری مسلمان شد

یک دختر فیلیپینی برای ازدواج با پسر مورد علاقه اش در مازندران مسلمان شیعه اثنی عشری شد و امام جمعه نوشهر خطبه عقدشان را قرائت کرد.

به گزارش شهروند آنلاین، مراسم خطبه عقد این زوج جوان که در دفتر امام جمعه نوشهر برگزار شد، با حضور امام جمعه و جمعی از اعضای خانواده و دوستان نزدیک این ۲ نفر صورت گرفت. در این مراسم، دختر فیلیپینی که به دین اسلام گرویده است، با پسر ایرانی، پیمان ازدواج بست.

عروس فیلیپینی، که به تازگی وارد ایران شده و به دین اسلام ایمان آورد، گفت که به دلایل مختلف، از جمله علاقه به فرهنگ ایرانی و آموزه‌های اسلام، تصمیم به تغییر دین و ازدواج با این پسر ایرانی گرفته است.

امام جمعه نوشهر هم با تاکید بر اهمیت احترام به فرهنگ‌های مختلف و همزیستی مسالمت‌آمیز، بر اتحاد و انسجام خانواده‌های مسلمان و غیرمسلمان تاکید کرد و از ازدواج‌های بین‌المللی به عنوان نمادی از همگرایی و همبستگی ملت‌ها یاد کرد.

این مراسم به‌ عنوان یک نمونه از همزیستی مسالمت‌آمیز و احترام به تفاوت‌های فرهنگی و دینی، توجه بسیاری از افراد را جلب کرده است. همچنین این زوج جوان اعلام کردند که در تلاش هستند تا در آینده به عنوان سفیران صلح و دوستی بین فرهنگ‌های مختلف شناخته شوند.

در پایان مراسم، خانواده‌ها و حضار با شادی و دعا برای این زوج جوان، آرزوی زندگی مشترک پربرکت و موفقی کردند./ایرنا

ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید
ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

از اینکه دیدگاه خود رو با ما در میان گذاشتید، خرسندیم.