توجه ویژه به نهج‌البلاغه و مهدویت

معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی:نمایشگاه قرآن نردبانی برای رسیدن به قله است

معاون قرآن و عترت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از نمایشگاه قرآن به عنوان نردبانی یاد کرد که همچون نردبانی باعث صعود و نزدیک شدن به قله معرفت می‌شود.

به گزارش شهروند آنلاین، حجت‌الاسلام حمیدرضا ارباب سلیمانی امروز، چهارشنبه ۱۵ اسفند در مراسم افتتاح سی‌ودومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم گفت: گاهی گفته می‌شود زمان فنآوری‌‌های جدید است و نیازی به کارهای تکراری مثل برگزاری نمایشگاه نیست درحالی که گاهی برخی کارهای تکراری آثار وضعی دارد و هر نمایشگاه می‌تواند متفاوت با نمایشگاه‌های قبلی باشد.

او افزود: البته بنده معتقدم برگزاری نمایشگاه کار تکراری نیست بلکه مثل نردبانی است که با گامی که بر روی هر پله می‌گذاریم، در واقع رو به صعود حرکت می‌کنیم.

رئیس سی و دومین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم ادامه داد: از طرف دیگر تلاش‌های ما در انجام فعالیت‌های قرآن به خاطر انس بیشتر با کلام وحی و یافتن راه زندگی است و دلیل برگزاری این نمایشگاه در ماه رمضان فرصتی برای خودسازی است و لذا موضوع قرآن را که کتاب تربیت است مطرح می‌کنیم وباید از این فرصت استفاده کرد.

او افزود: آیات قرآن همچون قطرات باران است که باعث رویش و بالندگی انسان‌هاست. لذا هزینه‌های این نمایشگاه به نوعی سرمایه‌گذاری در حوزه تربیت و پرورش انسان‌هاست که به مرور زمان حاصل می‌شود.

ارباب سلیمانی با اشاره به آیه ۱۲۴ سوره طاها مبنی بر ایجاد مشکلات در زندگی به دلیل فاصله گرفتن از قرآن تاکید کرد: باید در هر برنامه علمی و فرهنگی به پیوست قرآنی توجه کرد.

معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: وظیفه دارم از تلاش‌های عزیزانی که سال‌های گذشته زحمت کشیدند تشکر کنم و از فردا نمایشگاه وضعیت عادی خود را پیدا خواهد کرد.

او با اشاره به بخش‌های نمایشگاه امسال افزود: پبشترین بخش‌های نمایشگاه را نهادهای مردمی اداره می‌کنند و هر روز یک خبر از محصولات جدید با مضامین قرآن و عترت رونمایی خواهد شد.

ارباب سلیمانی افزود: حدود ۱۵ کشور با هماهنگی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در بخش بین‌المللی نمایشگاه حضور دارند. ما تلاش کرده‌ایم در نمایشگاه امسال توجه ویژه‌ای در حوزه عترت به‌ویژه نهج‌البلاغه و مهدویت داشته باشیم.

این نمایشگاه از فردا پنجشنبه ۱۶ اسفند تا یکشنبه ۲۶ اسفند برگزار می‌شود که ساعت‌های بازدید هر روز از ساعت ۱۶ تا ۲۳ و در روزهای تعطیل از ساعت ۱۴ تا ۲۳ خواهد بود.

نمایشگاه امسال در یک فضای ۲۰هزار متری در مصلای امام خمینی(ره) برپا شده که نسبت به سال‌های گذشته کوچکتر است ولی ۳۷ بخش محتوایی دارد و ۱۵ نهاد حاکمیتی و ۴۰ موسسه مردمی در نمایشگاه حضور دارند. همچنین ۱۲۰ ناشر حوزه دین به عرضه چهار هزار و ۳۰۰ کتاب می‌پردازند.

در بخش بین‌الملل نیز ۱۵ کشور اعلام آمادگی کرده‌اند و میهمانان ویژه‌ای نیز حضور پیدا می‌کنند. بیش از ۵۸ نشست تخصصی و ۲۶ محفل قرآنی نیز برای نمایشگاه امسال پیش‌بینی شده و مراسم تکریم از خادمان قرآنی در روزهای پایانی نمایشگاه با حضور مسعود پزشکیان رئیس جمهوری برگزار خواهد شد.

غرفه‌های اعتاب مقدسه، بخش کربلایی کاظم ساروقی، موسسه تنظیم و نشر آثار حضرت امام خمینی (ره)، بخش زندگی با آیه‌ها، بخش قرآن و مقاومت، بخش پوشش عفاف و حجاب با عنوان لباس عفیفانه، بخش کودک و نوجوان، بخش مسجد و پایگاه مردم، بخش حوزوی و هوش مصنوعی از بخش‌های نمایشگاه امسال است./ایرنا

ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید
ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

از اینکه دیدگاه خود رو با ما در میان گذاشتید، خرسندیم.