عراقچی: ایران آماده گفت‌و‌گو با کشور‌های اروپایی است

وزیر خارجه با تاکید بر رویکرد دولت برای پیگیری روابط خوب دیپلماتیک با سایر کشور‌ها اعلام کرد که ایران آماده تعامل و گفت‌و‌گو با کشور‌های اروپایی بر اساس احترام متقابل و منافع مشترک است.

به گزارش شهروند آنلاین، در تماس تلفنی سید عباس عراقچی و کاسپر ولد کمپ وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و هلند در مورد موضوعات مربوط به روابط دوجانبه و تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی تبادل نظر شد.

وزیر امور خارجه با تاکید بر رویکرد دولت جمهوری اسلامی ایران برای پیگیری روابط خوب دیپلماتیک با سایر کشور‌ها تصریح کرد: ایران آماده تعامل و گفت‌و‌گو با کشور‌های اروپایی بر اساس احترام متقابل و منافع مشترک است.

وزیر امور خارجه هلند نیز با اشاره به سابقه طولانی روابط هلند و ایران و اهمیت نقش و جایگاه ایران در تحولات منطقه، بر ضرورت بهره‌برداری از همه ظرفیت‌های دیپلماسی جهت ایجاد تفاهم در روابط بین‌الدولی و رفع اختلافات تاکید کرد.

کاسپر ولد کمپ همچنین در خصوص جزایر سه‌گانه ایرانی در خلیج فارس تصریح کرد: این موضوع مساله‌ای دوجانبه بین ایران و امارات است و هلند همچون همیشه از تعامل دوجانبه بین ایران و امارات بر اساس قوانین بین‌المللی برای حل هرگونه اختلاف در این زمینه حمایت می‌کند./خبرگزاری صداوسیما

ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید
ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

از اینکه دیدگاه خود رو با ما در میان گذاشتید، خرسندیم.