یکی از کارشناسان امور رژیم صهیونیستی درباره خطرناک ترین طرح تل آویو برای بلعیدن و غصب اراضی فلسطینیان در کرانه باختری رود اردن هشدار داد.
به گزارش شهروند آنلاین به نقل از خبرگزاری شهاب، «عثمان ابوصبحه» کارشناس امور رژیم صهیونیستی گفت: اشغالگران اسرائیلی از سکوت جهان و دنیای عرب و اسلام و حمایت مطلق آمریکا برای بلعیدن هرچه سریعتر اراضی فلسطینیان در کرانه باختری سوء استفاده میکنند.
او شهرکسازی را یکی از موضوعات راهبردی پروژه صهیونیسم در دراز مدت دانست و گفت که شهرکسازی یکی از ابزارهای تسلط بر اراضی فلسطینیان و دادن آن به شهرکنشینان صهیونیست است و هدف از این اقدام نیز در تنگنا قرار دادن فلسطینیان و مجبور کردن آنها به کوچ اجباری از اراضی خودشان است.
ابوصبحه تاکید کرد: واقعیت این است که مردم فلسطین هرگز اراضی خود را ترک نمیکنند.
او با اشاره به سکوت خفتبار جهانیان به ویژه آنانی که دم از دموکراسی و آزادی و حقوق بشر میزدند، این مدعیان دروغین را شریک کشتار ملت فلسطین در غزه و کرانه باختری و نیز در روند غصب اراضی فلسطیناین، یهودیسازی و خشونت شهرکنشینان صهیونیست دانست.
ابوصبحه تاکید کرد: سران رژیم اشغالگر تصمیم آشکاری برای توسعه شهرکسازی و تسلط بر اراضی فلسطینیان دارند و شهرکنشینان چراغ سبز را برای اجرای این طرح دریافت کردهاند؛ به ویژه که شاهد سکوت جهانیان هستیم و حمایت بیدریغ آمریکا نیز از اشغالگران ادامه دارد.
این کارشناس درباره آنچه «سکونتگاه شبانی» توصیف و آن را خطرناکترین نوع سکونتگاه دانست، هشدار داد و گفت: در این نوع از شهرکسازی، به شهرکنشینان صهیونیست، گلههای گوسفند داده میشود و حمایت مالی و حتی تسلیحاتی گسترده از آنها به عمل میآید که آنها بتوانند در چراگاههای متعلق به فلسطینیان حضور پیدا کنند تا مقدمه تسلط بر این مراتع فراهم شود. شهرکنشینان با حمایت ارتش و پلیس اشغالگر صهیونیستی هیچ محدودهای برای چرای دام به فلسطینیها نمیگذارند و این امر سبب تنگنای اقتصادی فلسطینان و زندگی دشوار آنها در برابر شهرکنشینان مسلح میشود.
این کارشناس در ادامه شهرکسازی را مهمترین ابزار اشغالگران برای استیلا بر مساحت گستردهای از اراضی فلسطینیان و غصب آن دانست.
او با اشاره به عدم حمایت از فلسطینیها به ویژه آنانی که در مناطق موسوم به «ج» در کرانه باختری رود اردن قرار دارند، آن را عامل بیپناه ماندن فلسطینیان در برابر شهرکنشینان و اشغالگران دانست.
براساس پیمان سازش «اسلو ۲» که در سال ۱۹۹۵ در مصر به امضا رسید، کرانه باختری به سه منطقه؛ «الف»، «ب» و «ج» تقسیم شد. منطقه «الف» شامل ۱۸ درصد کرانه باختری و از لحاظ امنیتی و اداری تحت اداره و مدیریت تشکیلات خودگردان فلسطین است.
منطقه «ب» نیز ۲۱ درصد کرانه باختری را تشکیل میدهد که مدیریت غیرنظامی آن با تشکیلات خودگردان فلسطین و مدیریت امنیتی و نظامی آن با رژیم اشغالگر است؛ اما منطقه «ج» ۶۱ درصد کرانه باختری را شامل میشود که نظامیان رژیم اسرائیل به صورت دورهای منازل این منطقه را به بهانه ساخت و ساز بدون مجوز تخریب میکنند تا مقدمات الحاق آن به سرزمینهای اشغالی و در نهایت ساخت و ساز غیرقانونی صهیونیستهای یهودی در آن را فراهم کنند.
ابوصبحه همچنین بر ضرورت وحدت ملی فلسطینیان تاکید کرد و آزادی را در سایه دودستگی محال دانست.
این کارشناس از رسانهها خواست که اهتمام ویژهای به مناطقی از کرانه باختری که اشغالگران و شهرکنشینان آن را صحنه تاختوتاز خود قرار دادهاند، داشته باشند. او خواستار حمایت مردمی از ساکنان مناطق «ج» شد./ایرنا