استقبال از خطر در خانه‌ها!

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی تهران :ساخت مواد محترقه دست‌ساز در منزل افزایش یافته است

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی تهران گفت: با افزایش نرخ مواد محترقه وارداتی، میزان ساخت مواد محترقه دست‌ساز در منازل مسکونی افزایش یافته است.

به گزارش شهروند آنلاین، قدرت الله محمدی، مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی تهران با حضور در برنامه «سلام خبرنگار» در خصوص آمار مصدومان حوادث چهارشنبه آخر سال گفت: تا این لحظه در تهران و اطراف این استان هم انفجار داشتیم و هم فوتی. سال گذشته در شهر تهران میانگین تماس‌های آتش‌نشانی نزدیک به سه هزار تماس بود، اما در ساعت‌های نزدیک به چهارشنبه‌سوری ۶ هزار تماس تلفنی برای امدادرسانی داشتیم.

او ادامه داد: این آمار بسیار بالا فقط مختص شهر تهران است. متاسفانه با بالا رفتن نرخ مواد محترقه که وارداتی هم است میزان ساخت مواد محترقه دست‌ساز در منازل مسکونی افزایش یافته است و این بسیار خطرناک است.

مدیرعامل سازمان آتش نشانی تهران بیان کرد: بیشترین مصدومین این ایام بچه‌ها و نوجوانان هستند؛ تقریبا زیر بیست و پنج سال که دست و چشم و اعضای بدنشان آسیب می‌بیند. از خانواده‌ها تقاضا داریم مراقب فرزندان خودشان باشند و آنها را رها نکنند. اگر می‌خواهید بچه‌ها در این برنامه شرکت کنند حتما با نظارت مستقیم خود والدین باشند. توصیه می‌کنیم فرزندان را به مواد و خطراتی که این مواد منفجره دارند آگاه کنیم./خبرگزاری صداوسیما

ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید
ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

از اینکه دیدگاه خود رو با ما در میان گذاشتید، خرسندیم.