توربوشارژ «استارمر» در قبال تعرفه‌های ترامپ!

واکنش انگلیس به سیاست مماشات در جنگ تعرفه‌ای آمریکا

نخست‌وزیر انگلیس در پی انتقاد‌های گسترده به آنچه مماشات او در برابر جنگ تعرفه‌ای ترامپ خوانده شده است، گفت: متعهد است از مشاغل انگلیس در برابر «طوفان» تعرفه محافظت کند.

به گزارش شهروند آنلاین از لندن، کایر استارمر نخست‌وزیر انگلیس در آغاز اعمال تعرفه‌های جدید دونالد ترامپ علیه انگلیس و موج انتقاد‌ها درباره موضع دولت در قبال آن گفته آماده است از سیاست صنعتی برای آنچه «حفاظت از تجارت بریتانیا در برابر پیامد‌های طوفان تعرفه» خوانده استفاده کند.

استارمر به ساندی تلگراف گفت: به دنبال یک توافق اقتصادی با ایالات متحده برای اجتناب از برخی تعرفه‌ها خواهد بود، اما مداخله دولت را برای حفاظت از منافع ملی محفوظ می‌دارد.

نخست‌وزیر انگلیس افزود: “برخی از شهروندان ممکن است در این مورد احساس ناراحتی کنند، اما این ایده که دولت باید مستقیم برای شکل دادن به بازار مداخله کند اغلب مورد تمسخر قرار گرفته است. “نخست‌وزیر انگلیس که نیم نگاهی به انتخابات میاندوره‌ای پیش رو دارد افزود: وقتی دنیا به این سرعت در حال چرخش است، نمی‌توانیم به احساسات قدیمی بچسبیم.»

بر همین اساس بریتانیا فهرستی از محصولات آمریکایی که ممکن است تعرفه‌های گمرکی متقابل بر آن وارد شود، تهیه شده است، زیرا تعرفه‌ها بازار‌ها را تکان داده است.

امریکا علاوه بر تعرفه‌های ۱۰ درصدی، تعرفه ۲۵ درصدی نیز بر صادرات خودرو‌های تولیدی انگلیس به امریکا و همچنین محصولات فولادی و آلومینیومی این متحد سنتی خود وضع کرده است.

نخست‌وزیر انگلیس گفت: «این هفته ما برنامه‌های توربوشارژی را انجام خواهیم داد که رقابت داخلی ما را بهبود می‌بخشد، بنابراین کمتر در معرض این نوع شوک‌های جهانی قرار می‌گیریم.»

ما آماده استفاده از سیاست صنعتی برای کمک به پناه دادن به تجارت بریتانیا از طوفان هستیم.»

او افزایش بیشتر مالیات‌ها در پاییز را رد نکرد، اما اشاره کرد که دولت در بیانیه بهار خود در برابر این کار مقاومت کرده است.

همزمان دفتر نخست‌وزیری انگلیس اعلام کرده استارمر، با چندین رهبر جهان صحبت کرده است تا درباره مسائلی از جمله نحوه واکنش به تعرفه‌های آمریکا رایزنی کند.

استارمر روز شنبه با امانوئل ماکرون، رئیس ‌جمهور فرانسه گفت‌و‌گو کرد و آنها تاکید کردند که جنگ تجاری «به نفع هیچکس» نیست، اما «هیچ چیزی نباید از روی میز خارج شود».

او گفت،به جای انتقام فوری، رویکردی «سرسخت» در قبال تعرفه‌ها اتخاذ خواهد کرد، اما او بار دیگر تاکید کرد که «همه گزینه‌ها روی میز باقی می‌مانند».

چهارشنبه گذشته و پس از اعلام تعرفه‌های ترامپ بر کالا‌های وارداتی به امریکا از جمله از انگلیس، این کشور فهرستی ۴۰۰ صفحه‌ای از کالا‌های آمریکایی منتشر کرد که می‌توانست در هر پاسخ احتمالی تعرفه متقابل بر آنها وضع شود. جاناتان رینولدز، وزیر بازرگانی، به نمایندگان مجلس گفت که دولت بررسی خواهد کرد که چگونه اقدامات تلافی جویانه تعرفه علیه محصولات ایالات متحده می‌تواند بر شرکت‌های بریتانیایی تأثیر بگذارد.

وزارت تجارت انگلیس تاکید کرد این فهرست ۲۷ درصد از واردات از ایالات متحده را پوشش می‌دهد و به این دلیل انتخاب شده است که آنها “تأثیر محدودتری” بر اقتصاد این کشور دارند.

بر اساس گزارش وزارت بازرگانی انگلیس این کشور در سال گذشته نزدیک به ۶۰ میلیارد پوند کالا به امریکا صادر کرد که عمدتاً ماشین آلات، خودرو و مواد دارویی بود که آن را به یکی از مهم‌ترین بازار‌ها برای هزاران بازرگان انگلیسی مبدل کرد.

اد دیوی، رهبر حزب لیبرال دموکرات سومین حزب بزرگ این کشور گفت: بریتانیا باید با دیگر کشور‌ها معاملات تجاری انجام دهد تا به ترامپ قلدر نشان دهد که جایگزین‌هایی برای تجارت با ایالات متحده وجود دارد./خبرگزاری صداوسیما

ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید
ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

از اینکه دیدگاه خود رو با ما در میان گذاشتید، خرسندیم.