پیش‌بینی بارش سنگین برای حوضه‌های ارومیه و خزر

بر اساس گزارش مؤسسه تحقیقات آب، حوضه‌های آبریز دریاچه ارومیه و دریای خزر این هفته بیشترین میزان بارش را در میان حوضه‌های درجه یک کشور دریافت خواهند کرد. این مؤسسه پیش‌بینی کرده است بخش‌هایی از شمال، شمال غرب و غرب کشور شاهد بارش‌های قابل توجهی (۵۰ تا ۷۵ میلی‌متر) باشند.

به گزارش شهروندآنلاین، بر پایه گزارش مؤسسه تحقیقات آب، این نهاد پیش‌بینی می‌کند که در هفته جاری، بخش‌هایی از شمال، شمال غرب و غرب کشور شاهد بارش باشند. این موسسه مقادیر تجمعی بارش ۵۰ تا ۷۵ میلی‌متر را برای این مناطق پیش‌بینی کرده است.

جزئیات بارش در حوضه‌های آبریز درجه یک

بر اساس تقسیمات حوضه‌های درجه یک کشور، حوضه آبریز دریاچه ارومیه با میانگین بارش ۲۳.۴ میلی‌متر و بیشینه بارش ۷۸.۹ میلی‌متر، پرباران‌ترین حوضه خواهد بود. پس از آن، حوضه آبریز دریای خزر با میانگین بارش ۱۱.۳ میلی‌متر و بیشینه بارش ۶۰.۶ میلی‌متر قرار دارد. این دو، پرباران‌ترین حوضه‌های درجه یک کشور در هفته جاری محسوب می‌شوند.

در مقابل، حوضه مرزی شرق با میانگین بارش ۰.۲ میلی‌متر و بیشینه بارش نقطه‌ای ۲.۶ میلی‌متر، کم‌باران‌ترین حوضه درجه یک کشور خواهد بود.

پرباران‌ترین حوضه‌های آبریز درجه دو کدامند؟

در میان حوضه‌های درجه دو کشور، حوضه آبریز دریاچه ارومیه (با همان مقادیر میانگین ۲۳.۴ و بیشینه ۷۸.۹ میلی‌متر) همچنان پرباران‌ترین است. حوضه سفیدرود بزرگ نیز با متوسط بارش ۲۱.۳ میلی‌متر و بیشینه بارش ۶۰.۶ میلی‌متر، در رتبه بعدی پرباران‌ترین حوضه‌های درجه دو کشور قرار می‌گیرد.

پیش‌بینی بارش در استان‌های کشور

گزارش مؤسسه تحقیقات آب نشان می‌دهد استان‌های گیلان، مازندران و همچنین استان‌های واقع در غرب و شمال غرب کشور، با بارش تجمعی پیش‌بینی‌شده ۵۰ تا ۷۵ میلی‌متر، پربارش‌ترین استان‌های کشور در هفته جاری خواهند بود.

ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید
ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

از اینکه دیدگاه خود رو با ما در میان گذاشتید، خرسندیم.