نقشه جنایتکار جنگی برای فرار از چنگ عدالت

منابع خبری گزارش دادند که «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در سفرش به واشنگتن از ترس بازداشت مسیر خود را عوض کرده است.

به گزارش شهروند آنلاین به نقل از روزنامه صهیونیستی هاآرتص، هواپیمای نتانیاهو در جریان سفرش از بوداپست به واشنگتن مسیر طولانی‌تری را طی کرده است تا از برخی کشورها که ممکن است حکم بازداشت او را اجرایی کنند، عبور نکند.

این روزنامه نوشت: اسرائیل پیش‌بینی می‌کرد که در صورت فرود اضطراری هواپیمای نتانیاهو در فردوگاه‌های ایرلند، ایسلند و یا هلند، این کشورها او را بازداشت خواهند کرد.

نتانیاهو که به خاطر نسل‌کشی در نوار غزه تحت تحقیب دیوان کیفری بین‌المللی قرار دارد، امروز دوشنبه وارد واشنگتن شد. دیوان کیفری بین‌المللی حکم بازداشت او را به خاطر جنایات علیه مردم فلسطین صادر کرده است./ایرنا

ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید
ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

از اینکه دیدگاه خود رو با ما در میان گذاشتید، خرسندیم.