افتتاح نخستین بخش اورولوژی ترمیمی کشور در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی

نخستین بخش تخصصی اورولوژی ترمیمی کشور با هدف ارائه خدمات پیشرفته به بیماران نیازمند جراحی‌های پیچیده و تربیت نسل آینده متخصصان این حوزه، با حضور مقامات و متخصصان برجسته داخلی و بین‌المللی در بیمارستان شهدای تجریش تهران افتتاح شد.

به گزارش شهروندآنلاین، نخستین بخش آموزشی و درمانی اورولوژی ترمیمی کشور با هدف ارائه خدمات پیشرفته جراحی و تربیت نسل آینده متخصصان این حوزه، در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی افتتاح شد.
این مراسم پنجشنبه ۲۱ فروردین از ساعت ۱۶ تا ۲۰ در سالن اجتماعات بیمارستان شهدای تجریش برگزار شد. در این مراسم علاوه بر سخنرانی مسئولان کشوری، متخصصان برجسته‌ای از کشور‌های انگلیس، آلمان، استرالیا، ایتالیا، قطر و امارات  حضور داشتند. آنها با ارائه جدیدترین دستاورد‌های علمی به نحوه ارتباط با این بخش درمانی کشور پرداختند.

 اهداف و امکانات بخش اورولوژی ترمیمی

این بخش با بهره‌گیری از امکانات پیشرفته با هدف انجام تکنیک‌های جراحی پیشرفته، تربیت نسل آینده فلوشیپ‌های این حوزه از طریق تبادل عمل‌های جراحی به‌صورت مجازی، افتتاح شد.
همچنین امروز، جمعه ۲۲ فروردین هم با تکیه بر دانش ایرانی و موفقیت‌ها در حوزه اورولوژی ترمیمی با حضور فلوشیپ‌های مطرح کشور، بیمارستان شهدای تجریش میزبان انجام ۱۰ عمل جراحی خواهد بود. این رویداد به طور زنده برای متخصصان و پزشکان کشور‌های مختلف دنیا به نمایش گذاشته می‌شود.

رئیس بخش اورولوژی ترمیمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به تاریخچه جراحی‌ها و اقدامات درمانی اورولوژی ترمیمی در کشور اشاره کرد. از دهه ۶۰ بیماران اورولوژی ترمیمی و بیمارانی که به درمان‌های جراحی مجزا نیاز داشتند به خارج از کشور اعزام می‌شدند.

 پیشرفت‌های درمانی در دهه‌های اخیر

او ادامه داد: با آموزش‌های استادان کشور به دانشجویان، درمان جانبازان و بیماران نیازمند به درمان‌های پیچیده اورولوژی ترمیمی را متخصصان کشور انجام دادند. این اقدام، کشور را از اعزام بیمار به خارج از کشور بی‌نیاز کرد.

او به تحولات درمانی اورلوژی ترمیمی در دهه ۹۰ اشاره کرد. ارتقای فعالیت‌های بین‌المللی اورلوژی ترمیمی موجب شد در سطح منطقه و بین‌الملل پیشرفت‌های این حوزه شناخته شود. همچنین درخواست‌های متعددی برای آموزش دانش‌آموختگان این حوزه به بیمارستان شهدای تجریش دانشگاه ارسال شود.
حسینی ادامه داد: در دهه ۸۰ متخصصان و اساتید اورولوژی ترمیمی آموزش همکاران جراح کلیه را در قالب برنامه فلوشیپ اورلوژی ترمیمی با اختصاص هر یک از آنها در یکی از دانشگاه‌های علوم پزشکی و در استان‌های مختلف در دستور کار قرار دادند. در پی این اقدام جراحان کلیه کشور بیماران سخت تصادفی و جانبازان را برای درمان به بیمارستان شهدای تجریش اعزام کردند.

دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، نخستین بخش اورولوژی کشور را با حضور استادان ملی، منطقه‌ای و بین‌المللی افتتاح کرد. هدف این بخش ارائه خدمت به مصدومان ترافیکی که دچار شکستگی لگن، قطع مجرا، مبتلایان به برخی بیماری‌های بدو تولد (مثل هیپوسپادیاس) و جانبازانی که از زمان جنگ تحمیلی با عوارض این بیماری دست و پنجه نرم می‌کنند و به جراحی‌های اورولوژی ترمیمی نیاز دارند، است./

ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید
ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

از اینکه دیدگاه خود رو با ما در میان گذاشتید، خرسندیم.