تاکید وزرای بهداشت ایران و پاکستان بر توسعه همکاری سلامت

وزرای بهداشت ایران و پاکستان در حاشیه اجلاس شانگهای دیدار و بر توسعه همکاری‌های بهداشتی، کنترل بیماری‌ها و ساماندهی گردشگری سلامت تاکید کردند. تشکیل کارگروه مشترک در دستور کار قرار گرفت.

به گزارش شهروندآنلاین| وزیر بهداشت در حاشیه برگزاری هشتمین نشست وزرای بهداشت کشورهای عضو سازمان شانگهای، در دیدار با وزیر بهداشت پاکستان با اشاره به اهمیت همکاری‌های بهداشتی و درمانی میان ۲ کشور به دلیل همسایگی و تعاملات گسترده مردمی، تأکید کرد: ضروری است ایران و پاکستان گام‌های اساسی در جهت توسعه سلامت بردارند.

تقویت همکاری در کنترل بیماری‌ها و گردشگری سلامت

 محمدرضا ظفرقندی افزود: همکاری در زمینه‌های مختلف از جمله کنترل بیماری‌ها در مناطق مرزی و توسعه گردشگری سلامت باید تقویت شود.

وزیر بهداشت همچنین به جمعیت بالای پاکستان و تردد بیماران میان دو کشور اشاره کرد. او گفت: گردشگری سلامت باید از یک حرکت انتخابی و فردی به یک جریان سازمان‌یافته تبدیل شود.

ظفرقندی گفت: با توجه به پیشرفت‌های جمهوری اسلامی ایران در حوزه بهداشت و درمان، به ویژه در زمینه ناباروری و پیوند اعضا، آمادگی داریم بیماران پاکستانی را در بیمارستان‌های کشور پذیرش و درمان کنیم.

تشکیل کارگروه مشترک برای سازماندهی گردشگری سلامت

او از تشکیل کارگروهی برای سازماندهی گردشگری سلامت خبر داد. ظفرقندی افزود: از طرف جمهوری اسلامی ایران، علیرضا بیگلری دستیار ویژه وزیر و مدیرکل همکاری‌های بین‌الملل، به عنوان نماینده معرفی شده است. مقرر شد طرف پاکستانی نیز نماینده خود را معرفی کند.

گسترش همکاری در مبارزه با بیماری‌های واگیر و نوظهور

همچنین علیرضا رئیسی، معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ایران، ضمن اعلام آمادگی برای همکاری در زمینه مبارزه با شیوع بیماری‌هایی نظیر فلج اطفال، سرخک، سل و بیماری‌های نوظهور، بر اهمیت گسترش همکاری‌های مشترک در این حوزه تأکید کرد.

استقبال پاکستان از توسعه همکاری‌ها و اولویت ساماندهی گردشگری سلامت

در ادامه این دیدار، سید مصطفی کمال، وزیر بهداشت پاکستان، اعلام کرد که کشورش برای توسعه همکاری‌های مشترک در حوزه‌های مورد علاقه طرفین، آمادگی دارد. او اظهار کرد: یکی از اولویت‌های اصلی باید ساماندهی گردشگری سلامت بر اساس مقررات مورد تأیید ۲ کشور باشد.

محمدرضا ظفرقندی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، برای حضور در اجلاس وزاری بهداشت کشورهای عضو شانگهای با هدف بهره‌مندی از ظرفیت‌‎های این پیمان در راستای توسعه همکاری‌های حوزه سلامت در راس هیاتی بلند پایه سوم اردیبهشت ماه به چین سفر کرد. این نشست در شهر شیان چین تا دهم اردیبهشت ماه ادامه دارد./

ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید
ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

از اینکه دیدگاه خود رو با ما در میان گذاشتید، خرسندیم.