تقدیر از ریحانه‌های ایثار

معاون رئیس جمهور: دختران نخبه شاهد و ایثارگر باعث افتخار کشور هستند

معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، گفت: دختران نخبه شاهد و ایثارگر از جمله «نسیم چنگایی» جانباز قطع نخاعی باعث افتخار کشور هستند.

به گزارش شهروند آنلاین،سعید اوحدی، روز سه‌شنبه نهم اردیبهشت‌ماه در مراسم تقدیر از دختران نخبه شاهد و ایثارگر با عنوان «ریحانه‌های ایثار» که با حضور زهرا پزشکیان، دختر رئیس جمهور و جمعی از دختران نخبه شاهد و ایثارگر در سالن اجتماعات بنیاد برگزار شد، گفت: توفیق خدمت به خانواده‌های معظم شهدا را داریم و با همه وجود در خدمت دختران شهدا هستم.

معاون رئیس جمهور با اشاره به فلسفه خلقت زنان و جایگاه آنها در تمدن اسلام و جهان، افزود: تاریخ ظهور اسلام نطفه اصلی برای حضور زنان در جامعه بود و امیدوارم برگزاری این جلسات بستری ارزشمند برای ادامه سیره عملی شهدا باشد.

اوحدی با اشاره به نقش زنان در کربلا، خاطرنشان‌ کرد: پیش از تمدن اسلام دختران را زنده به گور می‌کردند. خداوند ویژگی‌های ذاتی و ثبوتی در زنان قرار داد که یک صفت مهم «ام ابیها» به معنی مادر پدر بود که پیامبر(ص) بر حضرت فاطمه (س) نام نهاد.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به نقش و جایگاه دختران شهدا در پیشرفت کشور، اظهارداشت: دختران نخبه شاهد و ایثارگر از جمله جانباز قطع نخاعی «نسیم چنگایی» باعث افتخار کشور هستند و امیدوارم ادامه دهنده راه پدران شهید خود باشند.

معاون رئیس جمهور با اشاره به مقام و جایگاه شهدا و اینکه شهدا «عند ربهم یرزقون» هستند، گفت: آرزوی شهدا محشور شدن با حضرت سید الشهدا (ع) بود. امیدوارم خداوند توفیق خدمت به جامعه ایثارگری را بدهد و مورد شفاعت پدران آسمانی شما دختران شهدا قرار بگیریم./ایسنا

ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید
ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

از اینکه دیدگاه خود رو با ما در میان گذاشتید، خرسندیم.