کاهش ٣۶ درصدی فوت زائران ایرانی در حج ۱۴۰۳

نماینده ولی‌فقیه در امور حج و زیارت و سرپرست حجاج ایرانی در همایش خادمین پزشکی حج تمتع ١۴٠۴ گفت: ارائه خدمات شبانه‌روزی کادر پزشکی و درمانی حج و زیارت هلال ‌احمر در حج تمتع ١۴٠٣، موجب کاهش ٣۶ درصدی فوتی‌ها در حج سال گذشته شد.

به گزارش شهروند آنلاین از پایگاه اطلاع‌رسانی جمعیت هلال ‌احمر؛ حجت‌الاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب، نماینده ولی‌فقیه در امور حج و زیارت و سرپرست حجاج ایرانی در این همایش، گفت: حج یک توفیق عظیم است. شما یک عبادت بسیار بزرگ را انجام می‌دهید. توفیق زیارت و خدمت در سرزمین وحی، همراه با هم نصیبتان شده است، این مهم را قدر بدانید و از ثانیه‌ها استفاده ببرید.

او در ادامه افزود: ارائه خدمات شبانه‌روزی کادر پزشکی و درمانی حج و زیارت هلال ‌احمر در حج تمتع ١۴٠٣ به زائران ایرانی، موجب کاهش ٣۶ درصدی فوتی‌ها در حج سال گذشته شد. این مهم قابل تقدیر است.

نواب بیان کرد: کاهش تعداد خادمان عملیات حج، در جهت افزایش زائر بوده است. نزدیک به یک میلیون نفر در صف تشرف هستند.

نماینده ولی‌فقیه در امور حج و زیارت ادامه داد: نتیجه کار هلال ‌احمر نجات جان انسان‌هاست و این خدمت و کار در هلال احمر، به جهت آثار ارزشمند و مقدس، بسیار با اهمیت است.

سرپرست حجاج ایرانی خاطرنشان کرد: شما عامل سلامتی زائران هستید و این از برترین خدمت‌هاست. همانگونه که حضرت علی(ع) می‌فرماید: سلامتی از برترین نعمت‌هاست، شما باعث حفظ این نعمت والا برای زائران خانه خدا هستید. ارزش کاری که شما انجام می‌دهید، سطح با شهادت هست.

او اضافه کرد: سید و بزرگ کسی است که تحمل کار سخت را داشته باشد، اجر خدمتی که شما انجام می‌دهید، با هیچ چیزی حتی با ثواب اعمال و مناسک حج معادل نخواهد بود.

نواب تصریح کرد: منش شما می‌تواند برای زائران درس باشد. تکریم حجاج توسط شما، تکریم به زائر و احترام به مهمان خداست. این نوع رفتار و توجه شما، قطعا برای بیمار از باب سلامت روحی و روانی، اثرگذار خواهد بود.

سرپرست حجاج ایرانی در پایان در توصیه‌ای به کادر درمان پزشکی حج، گفت: بی وضو در مطب و اتاق کار، حاضر نشوید. هر روز که وارد می‌شوید به یاد و نیت شهدا و گذشتگان، ارائه خدمت کنید./

ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید
ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

از اینکه دیدگاه خود رو با ما در میان گذاشتید، خرسندیم.