آغاز توزیع سراسری واکسن پنج‌گانه ایرانی در شبکه بهداشتی کشور

با تولید ۸۰۰ هزار واحد واکسن پنج‌گانه ایرانی، توزیع سراسری آن در شبکه بهداشتی کشور آغاز شد.

به گزارش شهروندآنلاین| معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو، از آغاز فرآیند توزیع واکسن پنج‌گانه در کشور خبر داد.  مهدی پیرصالحی با اشاره به وعده‌ای که دو هفته پیش داده شد، اظهار کرد: نخستین محموله واکسن پنج‌گانه ساخت داخل بارگیری شد و توزیع سراسری آن در شبکه بهداشتی کشور از فردا به‌طور رسمی آغاز می‌شود.

او افزود: تاکنون حدود 800 هزار واحد از این واکسن تولید شده است. پیش‌بینی می‌شود ظرف دو تا سه روز آینده، این عدد به یک‌میلیون و 200 هزار واحد برسد.

تضمین استمرار تولید و توزیع منظم

رئیس سازمان غذا و دارو گفت که هماهنگی‌های لازم برای استمرار تولید و توزیع منظم در حال انجام است تا واکسن‌های تولیدی به‌موقع در اختیار مراکز بهداشتی قرار گیرد.

رئیس سازمان غذا و دارو تأکید کرد: هدف اصلی، تأمین به‌موقع و گسترده واکسن برای پوشش کامل برنامه ایمن‌سازی کشور است. سازمان غذا و دارو به‌صورت شبانه‌روزی روند تأمین و توزیع را مدیریت و پایش خواهد کرد./

ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید
ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

از اینکه دیدگاه خود رو با ما در میان گذاشتید، خرسندیم.