معاون عملیات سازمان امدادونجات از نجات کوهنورد سقوط کرده در ارتفاعات دارآباد توسط تیمهای عملیاتی امدادونجات کوهستان هلال احمر استان تهران خبر داد.
به گزارش شهروند آنلاین از پایگاه اطلاعرسانی جمعیت هلال احمر؛ محمدحسین کبادی، معاون عملیات سازمان امدادونجات جمعیت هلال احمر در این رابطه گفت: در تاریخ ۲۶ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴، در پی اعلام گزارش سقوط فردی از ارتفاع در منطقه کوهستانی دارآباد تهران به مرکز کنترل و هماهنگی عملیات EOC هلال احمر، یک تیم عملیاتی از پایگاه امدادونجات کوهستان دربند (یادمان شهید کاظمی) به سرعت به محل حادثه واقع در مسیر کوهنوردی دارآباد اعزام شد.
او در ادامه افزود: این حادثه در ساعت ۱۵:۰۰ به وقوع پیوسته و تیم امدادی پس از حضور در محل حادثه، با مصدومی ۵۴ ساله مواجه شدند که به دلیل سقوط در درهای به طول ۱۵۰ متر، دچار شکستگی دوبل پا، فمور کمر و آسیب دیدگیهای متعدد شده بود.
کبادی بیان کرد: با توجه به وخامت حال مصدوم و صعبالعبور بودن منطقه، تیم امدادی درخواست اعزام بالگرد جهت انتقال سریعتر مصدوم به مرکز درمانی را کرد.در پی این درخواست، مرکز کنترل و هماهنگی امدادونجات جمعیت هلال احمر با مرکز اورژانس استان تهران هماهنگیهای لازم را انجام داد.
معاون عملیات سازمان امدادونجات خاطرنشان کرد: با پیگیریهای مرکز کنترل و هماهنگی سازمان امدادونجات، بالگرد Mil17 جمعیت هلال احمر به محل حادثه اعزام شد.
او در پایان گفت: امدادگران هلال احمر پس از فرود موفقیتآمیز بالگرد در محل، مصدوم را به داخل بالگرد منتقل و جهت انتقال به مرکز درمانی، تحویل عوامل اورژانس دادند./